Varaosamyyjä, Kevitsa

VARAOSAMYYJÄ

Suomen Rakennuskoneelle Kevitsan kaivokselle.

Oletko sinä etsimämme logistiikan ja varaosamyynnin ammattilainen? Meillä on nyt avoinna erittäin kiinnostava paikka haasteita kaipaavalle varaosamaailman asiantuntijalle Kevitsan kaivokselle.

Varaosamyyjänä sinulla on vastuullasi osakokonaisuus Kevitsan kaivoksen Komatsu lastaus – ja louheensiirtoautojen varaosien tilauksista, myynnistä ja seurannasta. Sinulle on kertynyt jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, ja omaat innostuneen asenteen työntekoon.

Haluat kehittää toimintatapoja päämäärätietoisesti ja olet valmis oppimaan joka päivä jotakin uutta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on hyvät IT-taidot (O365 ja toiminnanohjausjärjestelmät). Nautit asiakaskohtaamisista ja koet myynnin luontevaksi osaksi työpäivääsi. Organisoit työtehtävät tiimin sisällä vastaten varaosatoimintojen päivittäisestä koordinoinnista ja tuloksen teosta.

Koulutamme sinut sisälle omiin järjestelmiimme ja perehdytämme rooliin, jotta sinulla on mahdollisuus menestyä uudessa tehtävässäsi. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö.

Kiinnostuitko ja haluatko ottaa haasteen vastaan? Tule meille, perehdytämme ja opastamme sinut kaivoskoneiden maailmaan! Työssäkäyntipaikkasi on Kevitsan kaivoksella, Sodankylässä.

ValtaGroup Oy toimii Suomen Rakennuskoneen rekrytointikumppanina tässä haussa. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!