Varaosavastaava, Kevitsan kaivos

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on perustettu 1992. Liiketoiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille pitäen sisällään koneiden myynnin, huolto-, varaosa- ja varustepalvelut. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

Etsimme VARAOSAVASTAAVAA 

asiakkaallemme Suomen Rakennuskone Oy:lle Kevitsan kaivokselle.

Varaosavastaavana sinulla on vastuullasi  Kevitsan kaivoksen Komatsu lastaus – ja louheensiirtoautojen varaosavaraston toiminta pitäen sisällään varaosien tilaukset, myynti ja seuranta. Toimit tiimin esihenkilönä ja vastaat siten varaosatoimintojen sujuvuudesta ja tiimin päivittäisestä työstä. Toivomme sinulta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta raskaan kaluston varaosamaailmasta tai muista vastaavista tehtävistä.

Olet päämäärätietoinen ja kehitystyöstä nauttiva persoona. Sinulla on jatkuva polte oppia uutta sekä toimia innostavana esimerkkinä tiimille. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on hyvät IT-taidot (O365 ja toiminnanohjausjärjestelmät). Nautit tiimityön lisäksi asiakaskohtaamisista ja koet myynnin luontevaksi osaksi työpäivääsi. 

Koulutamme sinut sisälle omiin järjestelmiimme ja perehdytämme rooliin, jotta sinulla on mahdollisuus menestyä uudessa tehtävässäsi. Työsuhde on tulosvastuullinen, vakituinen ja kokoaikainen päivätyö.

Kiinnostuitko ja haluatko ottaa haasteen vastaan? Tule meille, perehdytämme ja opastamme sinut kaivoskoneiden maailmaan! Työssäkäyntipaikkasi on Kevitsan kaivoksella, Sodankylässä.

ValtaGroup Oy toimii Suomen Rakennuskoneen rekrytointikumppanina tässä haussa. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!