Varaston logistikkoja

Tuomi logistiikalla palvelemme asiakkaitamme modernissa varastossamme Lahdesjärvellä. Nyt etsimme logistikkoja määräaikaisiin työsuhteisiin 31.12.2023 asti. Näissä tehtävissä työskentelet pääosin tavaran keräilyn ja lähettämön puolella. Käytössämme on keräilyautomaatti ja työssäsi pääset käyttämään varastonhallinnan järjestelmäämme. Mukana menossa ovat varastomme kuuluisat hyvät tyypit!

Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo. 6-14.09 ja klo. 13.51-22. Olethan käytettävissä  molempiin vuoroihin. Työpaikkanasi toimii pääasiallisesti toimipisteemme Lahdesjärvellä, jossa huomioimme kulloinkin vallitsevan tilanteen ja huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja turvallisuudesta päivittäisessä työskentelyssä. Työskennellessämme pidämme jokainen yhdessä huolta omasta, sekä työkavereiden terveydestä.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Aiempi kokemus varaston tehtävistä on aina hyödyksi mutta ennen kaikkea arvostamme aktiivista ja innokasta asennetta, sekä kiinnostusta ja motivatiota logistiikan tehtäviin. Voit olla myös alanvaihtaja ja kiinnostunut oppisopimuksesta. IT-taidot ovat tehtävässä hyödyksi, sillä päivittäin käytetään WMS-varastonhallintajärjestelmää, sekä keräilyn apuvälineenä tablettia. Trukinajotaito voi olla tehtävässä tulevaisuudessa hyödyksi, muttei pakollista ja sen lisäksi nautit työn fyysisestä ja liikkuvasta luonteesta.

Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen, vastuuta ottava, tarkka ja tehokas, sekä arvostat työsi merkityksellisyyttä: kauttamme kulkee päivittäin mm. hoitotarvikkeita sairaanhoitopiirin tarpeisiin. Työ varastolla on luonteeltaan fyysistä ja liikkumista vaativaa, joten huolellinen ja tarkkaavainen ote tehokkaalla tekemisellä on avain onnistumiseen. Soljahdat helposti mukaan rentoon porukkaamme ja omaat hyvät tiimityötaidot ja positiivisen asenteen.

Tarjoamme

  • Tulospalkkio
  • Lounasetu
  • Työmatkaetu
  • Tavaksi vapaalla ry
  • Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa
  • Liikunta- ja kulttuurietu

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esihenkilöt ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme.

Meille on tärkeää, että jokainen uusi tuomilainen tunnistaa itsensä arvoistamme. Pääset tutustumaan niihin täältä:

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 350 henkilöä ja liikevaihtomme on 134 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Ota yhteyttä:

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, Tampere

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Hienoa! Laita siis hakemus ja CV tulemaan, viimeistään 2.10 mennessä! Haastattelemme kuitenkin henkilöitä jo hakuajalla, ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Kannattaa siis toimia ripeästi!

Lisätietoja antaa varastoesihenkilömme Mika Malinen numerosta: 040 801 6464. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!