Varastotyöntekijä - AVOIN HAKU (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Turussa sijaitseviin varastoihin (telakan alue / teollisuusalue Turun pohjoispuolella / Raisio) trukinajotaitoisia varastotyöntekijöitä pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Töitä voidaan tehdä päivävuorossa tai kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli varastotyöt ovat sinulle tulleet jo tutuksi ja olet uusia tuulia vailla, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy jo varastotöistä aikaisempaa kokemusta noin 1-5 vuotta. Olet käsitellyt aikaisemmin esimerkiksi yhtä tai toistakin trukkia (vastapainotrukkia, työntömastotrukkia, pinontavaunua ja/tai lavansiirtovaunua) sekä tehnyt monipuolisesti eri tehtäviä varastolla. Tarkkuus ja huolellisuus on valttia, ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen. Haluat oppia lisää logistiikasta. Työ on ajoittain myös fyysistä, joten hyvä kunto on tehtävässä eduksi. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset varastotehtävät, kuten tavaran vastaanotto, hyllytys, keräily ja lähetys. Tehtävä määräytyy taitojen mukaisesti, ja tehtäviin myös perehdytetään.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Asiakkaallamme on käytössä sekä teknologiateollisuuden TES että kaupan alan TES. Tehtävien palkkahaarukka vaihtelee välillä 12,19-14,68€/h, ja riippuu tehtävästä ja kokemuksestasi. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Varastotyöntekijä - AVOIN HAKU (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!