Varastotyöntekijä Helsingin Tattarisuolle

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Rattitie 16
määräaikainen, kokoaikainen
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

Etsimme Helsingin Tattarisuolle varastotyöntekijää

Kyseessä on pitkä määräaikainen työsuhde, monipuolisissa varaston työtehtävissä.

Työ pitää sisällään mm. kuormien vastaanottoa ja hyllytystä, keräilyä sekä inventointia. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta varastotöistä. Työtehtäviin kuitenkin annetaan perehdytys. Edellytämme riittävää fyysistä kuntoa kävellen tehtävään työhön, rutiininsietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ on kokoaikainen ja vuoroja tehdään pääasiassa arkisin päivävuorossa klo 7–15 välillä. Palkkaus on kaupan alan varaston (B2) työehtosopimuksen mukainen, 12,21 €/h - 13,97 €/h riippuen kokemusvuosista. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Käytä työpaikan hakuun linkistä avautuvaa lomaketta ja liitä mukaan ajantasainen CV:si. Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Tarjoamme

  • Smartum liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Varastotyöntekijä Helsingin Tattarisuolle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!