Varastotyöntekijä keräilytehtäviin

SOL Logistiikkapalvelut Oy
01380
Kokoaikainen / määräaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

ETSIMME VANTAALLE  

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ KERÄILYTEHTÄVIIN 

Tarjoamamme työ tässä varastossa on tavaroiden keräilyä (pääasiassa äänikeräily) varastolla. Katsomme eduksesi, jos sinulla on vähäänkään kokemusta varastolta, mutta tehtävässä järjestetään erittäin kattava perehdytys, joten aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. 

Etsimämme henkilö on sitoutunut, luotettava ja halukas oppimaan logistiikan työtehtävistä. Toivomme hakijalta riittävää suomen kielen taitoa sekä hyvää kuntoa, sillä kyseisen varaston työ on keskimääräistä raskaampaa varastotyötä.  

Työaika ja työsuhde: Työllistyt suoraan asiakkaan omille kirjoille. Työsuhde on aluksi määräaikainen, alkaen 11.4. ja 24.4. ja kestäen elo- syyskuulle saakka. Työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa sekä viikonloppuisin.

Palkkaus: Kaupan TES mukainen (12,21-13,97 kokemuksen mukaan) + kannustinpalkkiot (oman suoriutumisesi mukaan. Yleinen vaihteluväli euromääräisesti ollut 200-1000 € kannustinpalkkiota/kuukausi, normaalin palkan ja lisien päälle)

Odotamme sinulta: 

  • Huolellista ja ripeää työotetta
  • Valmiutta vuoro- (aamu/ilta) ja viikonlopputyöhön
  • Mielenkiintoa tehdä monipuolisia työtehtäviä ja kehittyä logistiikkatehtävissä
  • Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon ja nuorekkaan työyhteisön, sekä helposti lähestyttävät esimiehet
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja kehittyvään uraan vakavaraisessa yrityksessä
  • Kilpailukykyisen palkan ja kannustepalkkiot
  • Kattavat työsuhde-edut

Huomioithan, että työt alkavat jo 20.3, joten mahdolliset haastattelut teemme ensi viikon aikana. Liitäthän hakemukseesi ajantasaisen CV.n. Emme vastaanota sähköpostiin saapuneita hakemuksia. 

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Varastotyöntekijä keräilytehtäviin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!