Varastotyöntekijä kesäksi Kiillolle!

Etsimme nyt Raision Kiillon toimipisteelle varastotyöntekijää kesäksi! 

Kiilto on kasvava suomalainen perheyritys, jolla on yli satavuotinen historia. Kiilto kehittää, valmistaa ja myy kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiilto työllistää lähes 800 työntekijää yhteensä yhdeksässä eri maassa.

Etsimämme työntekijä on aiemminkin työskennellyt varastotyössä (logistiikka-alan koulutuksen katsomme eduksi). Trukkikortti ei ole välttämätön, mutta aiempi tukipyörätrukin käyttökokemus katsotaan eduksi.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily, hyllytys, pakkaaminen sekä lastaaminen, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi tehtävässä.

Etsimämme työntekijä omaa ahkeran ja reippaan asenteen työntekoa kohtaan ja on oma-aloitteinen, tarkka ja nopea oppimaan

Työ on päivätyötä ja tarjolla on täydet viikkotunnit.

Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat ainakin kesä loppuun.

Tehtävässä noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi tulemaan ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Pitkänen, essi.pitkanen@sol.fi

Työsuhde on henkilöstövuokrauksen kautta ja SOL tarjoaa työntekijöille 6 kk jälkeen liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen on jopa 240 €/vuosi.

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0504752050
Sähköposti: essi.pitkanen@sol.fi
Sijainti: Raisio

Logo

Varastotyöntekijä kesäksi Kiillolle!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!