Varastotyöntekijä, kesätyö

KESÄTÖITÄ TARJOLLA

Suomen Rakennuskoneen varaosavarastolle Kevitsan kaivokselle!

Varastotyöntekijänä hoidat kesän ajan Kevitsan kaivoksen Komatsu lastaus – ja louheensiirtoautojen varaosien vastaanoton, tarkastuksen ja hyllyttämisen sekä keräilyn. Voit olla logistiikan opiskelija tai sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta varaston työtehtävistä. Ennen kaikkea omaat innostuneen asenteen työntekoon ja olet valmis oppimaan joka päivä jotain uutta. Trukinajotaito katsotaan eduksi.

Töitä on koko kesän ajaksi ja toivommekin, että pystyt opintojesi puitteissa aloittamaan heti toukokuun puolella. Työ on kokoaikainen päivätyö.

Kiinnostuitko? Tule meille, perehdytämme ja opastamme sinut kaivoskoneiden maailmaan! Työssäkäyntipaikkasi on Kevitsan kaivoksella, Sodankylässä.”

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!