Varastotyöntekijä Länsi-Tampereelle

Haemme asiakasyrityksemme palvelukseen määräaikaista VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Länsi-Tampereelle.

Asiakkaamme on erikoistunut laadukkaiden, monenlaisille letkuille tarkoitettujen muovispiraalien ja tekstiilisten suojasukkien valmistamiseen sekä henkilöturvallisuuteen. Asiakkaamme tuotteet on suunniteltu kone- ja laitevalmistajien vaatimusten mukaisesti ja valmistuksessa sekä logistiikan ketjussa varmistetaan maapallomme hyvinvoinnin säilyttäminen. 

Tehtävässä tarvitaan osaamista varastokoneilla ajamisesta. Käytössä on pääsääntöisesti pinoamisvaunut sekä vastapainotrukki. Tehtävään kuuluu laitteilla hyllyttämistä, keräilyä tilauslistan mukaisesti sekä saapuvien kuormien purkua ja lähtevien lastausta. Tehtäviin kuuluu dokumenttien täyttäminen niin paperilla kun sähköisesti, mikä vaatii erityistä tarkkuutta. Lähettämöllä on tärkeä tehtävä toimintaketjun onnistumisen varmistamisessa. Hakijalla tulisikin olla jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Työ on kokopäivästä päivätyötä ja palkkaus muodostuu asiakkaan noudattaman työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on aluksi 6kk määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus saada pidempikestoinen työsuhde.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi. Kiitos, odotamme hakemustasi!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!