Varastotyöntekijä (Pernon telakka)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Pernon telakalla sijaitsevaan toimipisteeseen reipasta ja sosiaalista varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, työaika on klo 7-15 ja 15-23. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli varastotyöt ovat sinulle tulleet jo tutuksi ja olet uusia tuulia vailla, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy jo varastotöistä aikaisempaa kokemusta. Olet käyttänyt aikaisemmin esimerkiksi vastapainotrukkia ja työntömastotrukkia sekä tehnyt monipuolisesti eri tehtäviä varastolla. Eduksi katsotaan halu kehittyä ja oppia käyttämään uutta. Tarkkuus on valttia, ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen. Turvallisuus ja huolellisuus ovat sinulle prioriteetteja. Työ on ajoittain myös fyysistä, joten hyvä kunto on tehtävässä eduksi. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvät kommunikaatiotaidot ovat avainasemassa.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten vastaanotto, varastonhallinta, keräily ja lajittelu.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Palkkahaarukka tässä työssä on 12,19-14,68€/h ja se määräytyy kokemuksen mukaan. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Telakkakatu 1
Logo

Varastotyöntekijä (Pernon telakka)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!