Varastotyöntekijä, Pori

Etsimme asiakkaallemme Poriin energistä ja osaavaa VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ vuorotteluvapaan sijaisuuteen.

Asiakkaamme on alansa arvostettu markkinajohtaja. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Varastotyöntekijän tehtävä on vastuullinen ja huolehdit päivittäin asiakkaan tehtaiden välisestä sisäisestä logistiikasta. Kuljetat isoja kappaleita traktorilla ja trukilla tehtaalta toiselle.

Haluat tehdä työsi huolellisesti ja arvostat omaa osaamistasi. Toimit tarkasti annettujen ohjeiden ja aikataulujen mukaan ja huolehdit työturvallisuuden noudattamisesta. 

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta varastointiin liittyvistä tehtävistä, hyvää trukin sekä traktorin ajo- ja käsittelytaitoa. Logistiikka-alan ammattitutkinto katsotaan eduksi mutta huomioimme myös hakijat, jotka ovat hankkineet vaaditun osaamisen työn kautta. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan oma-aloitteista työotetta, sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja. Asiakkaalla käytössä LEAN-toiminnanohjausjärjestelmä jonka käytön osaaminen ei ole välttämätöntä ja tarvittaessa se opetetaan. 

Tarjoamme sinulle säännöllisen päivätyön viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Kyseessä on aluksi kuuden kuukauden (6) määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus. Työsuhde päättyy sovitusti määräaikaan, tai jatkuu riippuen tehtaan toimintakapasiteetista ja tilauskannasta, eli jatko on mahdollinen. Työsuhde alkaa helmikuussa sopimuksen mukaan perehdytyksellä ja itsenäisesti jatkat maaliskuun alusta.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin tai sivujemme www.valtagroup.fi kautta. 

Heräsikö kysyttävää?

Rekrytointia hoitaa ValtaGroup Oy. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Traktorin ajotaito

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Varastotyöntekijä, Pori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!