Varastotyöntekijä (Seger Oy, Uusikaupunki)

Seger Technologies, Kokenut ja Kilpailukykyinen ohutlevyosien valmistaja

Tarjoamme asiakkaillemme ohutlevyosien elinkaaripalvelun sisältäen tuotesuunnittelutuen, prototyyppivalmistuksen, esisarjavalmistuksen, sarjavalmistuksen eri tuotantovolyymeille, työkaluvalmistuksen, materiaali- ja komponenttihankinnat, kokoonpanot sekä logistiikkapalvelut. Kokemuksemme on kertynyt vuosikymmenten aikana yhteistyöstä globaaleilla markkinoilla toimivien asiakkaiden kanssa.

 

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Seger Oy:lle Uudessakaupungissa sijaitsevaan toimipisteeseen reipasta tönärikuskia / varastotyöntekijää. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa: aamuvuoro on klo 6-14 ja iltavuoro on klo 14-22. Työt alkavat kesäkuussa. Mikäli varastotyöt ovat sinulle tulleet jo tutuksi ja olet uusia tuulia vailla, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy jo varastotöistä aikaisempaa kokemusta. Olet käyttänyt aikaisemmin työntömastotrukkia sekä tehnyt monipuolisesti eri tehtäviä varastolla. Tarkkuus on valttia, ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tehtävässä eduksi. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset sisälogistiikan tehtävät, kuten täyttö, varastonhallinta, hyllytys, keräily (myös käsin) ja lähetys. Käytät sujuvasti työntömastotrukkia (tönäri) ja pinontavaunua (pinkkari).

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Teknologian TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Seger technologies

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Seger Oy Merilinnuntie 1, 23500 Uusikaupunki
Logo

Varastotyöntekijä (Seger Oy, Uusikaupunki)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!