Varastotyöntekijä Vaasaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy, Vaasa
Hae tähän työpaikkaan
Etsimme asiakasyrityksellemme Vaasaan
 
VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ
 
 
Työt sisältävät monipuolisesti erilaisia varaston työtehtäviä kuten tuotteiden hyllyttämistä, pakkaamista, keräilyä, lastaamista ja kuorman purkua sekä tuotteiden vastaanottoa ja öljyämistä. 
 
Alan ammattilainen ei vielä tarvitse olla, vaan toivomme sinulta löytyvän:
- Vastuullisuutta
- Reipasta työotetta
- Valmiutta tehdä fyysistä työtä
- Motivaatiota
- Säntillisyyttä
 
Eduksi katsomme:
- Aikaisempi kokemus logistiikka-alalta
- Aikaisempi kokemus lavansiirtovaunun/trukin käytöstä.
- Voimassaoleva työturvallisuuskortti
 
Työvuoroja tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa keskimäärin 40h/vko:
- Aamuvuoro klo: 06:00-14:00
- Iltavuoro klo: 14:00-22:00
 
Sinulla tulisi lisäksi olla valmius mahdolliseen 3-vuorotyöhön.
 
Töiden aloitus ja kesto:
Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät ainakin elokuun loppuun saakka. Sopimus solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena SOL Logistiikkapalveluiden ja hakijan välille. Hakijalta vaaditaan nuhteetonta taustaa.
 
Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta, alkupalkan sijoittuessa tässä tehtävässä minimissään n. 11€ / h tienoille (+ lisät)
 
Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Kerrothan työhakemuksessasi itsestäsi, työkokemuksestasi, mahdollisesta trukilla ajokokemuksesta ja liitä mukaan mahdollinen CV. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
 
Lisätietoja: janne.lehtinen@sol.fi
 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Tarjoamme

  • Työterveyspalvelut
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Smartum liikuntaetu

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Varastotyöntekijä Vaasaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!