Varastotyöntekijä Vaasaan

Etsimme asiakasyrityksellemme Vaasaan
 
VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ
 
 
Työt sisältävät monipuolisesti erilaisia varaston työtehtäviä kuten tuotteiden hyllyttämistä, pakkaamista, keräilyä, lastaamista ja kuorman purkua sekä tuotteiden vastaanottoa. 
 
Alan ammattilainen ei vielä tarvitse olla, vaan toivomme sinulta löytyvän:
- Vastuullisuutta
- Reipasta työotetta
- Valmiutta tehdä fyysistä työtä
- Motivaatiota
- Säntillisyyttä
- Voimassaoleva työturvallisuuskortti
 
Eduksi katsomme:
- Aikaisempi kokemus logistiikka-alalta
- Aikaisempi kokemus lavansiirtovaunun/trukin käytöstä.
 
 
Työvuoroja tehdään kahdessa vuorossa keskimäärin 40h/vko:
- Aamuvuoro klo: 06:00-14:00
- Iltavuoro klo: 14:00-22:00
 
Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät ainakin vuoden 2022 loppuun saakka.
 
Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta, alkupalkan sijoittuessa tässä tehtävässä minimissään 10-11€ / h tienoille.
 
Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Kerrothan työhakemuksessasi itsestäsi, työkokemuksestasi, mahdollisesta trukilla ajokokemuksesta ja liitä mukaan mahdollinen CV. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
 
Lisätietoja: janne.lehtinen@sol.fi
 
*hakuaikaa jatkettu*
Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: janne.lehtinen@sol.fi
Sijainti: Vaasa

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!