Varastotyöntekijä vuorotteluvapaan sijaisuus

Tamro
Postitorvenkatu 32, 33840 Tampere
Määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus
Haku alkaa ja päättyy

Varastotyöntekijä määräaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen

Etsimme varastotyöntekijää määräaikaiseen, noin puolen vuoden mittaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoomme, alkaen viimeistään 1.11.2021. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkkaamme TE-keskuksessa työttömänä työnhakijana olevan henkilön. Voit tarkastaa soveltuvuutesi vuorotteluvapaan sijaisuuteen TE-keskuksesta. 

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia keräilytehtäviä, keräilyautomaatin täyttöä, hyllytystä ja lähettämötyötä. Työ sopii ripeästä työskentelytahdista pitävälle henkilölle, joka haluaa työskennellä fyysisissä työtehtävissä. Arvostamme ennen kaikkea huolellista työotetta, hyvää asennetta fyysistä toistotyötä kohtaan sekä halua ja kykyä oppia nopeasti uusia asioita.

Työsuhde on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin. Työaika vaihtelee noin klo 14:30 – 24:00 välillä. Pääset tutustumaan logistiikkakeskuksen toimintaan lääkkeiden sekä terveys- ja hyvinvointituotteiden parissa ja opit esimerkiksi, miten tuote päätyy lääketukusta apteekin hyllylle. Perehdytämme kaikki uudet työntekijät työsuhteen alussa huolellisesti työtehtäviin. Meillä on käytössämme kaupan työehtosopimus, palkkaryhmä B2.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, kannattaa hakemus laittaa pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Teetämme osana tämän tehtävän rekrytointiprosessia valituille henkilöille suppean henkilöturvallisuusselvityksen sekä huumetestauksen. Lisätietoja voit kysyä esihenkilöltämme Ilona Kiiveriltä joko sähköpostitse (ilona.kiiveri@tamro.com) tai puhelimitse (040-595 3693) maanantaina 6.9. klo 12-14 tai keskiviikkona 8.9. klo 12-14.

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!