Varastotyöntekijä, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Etsimme asiakkaallemme Alumatic Oy:lle Kangasalle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Alumatic oy on innovatiivinen tiennäyttäjä ADR-kuljetussäiliöiden valmistuksessa ja korjauksessa. Olemme joustava ja asiakkaan tarpeet huomioon ottava kokonaisvaltaisesti kuljetusliikkeitä palveleva yritys. Kuljetusyrittäjiltä vaaditaan jatkuvasti kovempia kuljetussuoritteita vuositasolla mitattuina, joten on luontaista että mekin teemme jatkuvaa tuotekehitystä tehokkuuden parantamiseksi.
Alumatic Oy:n historia ulottuu yli 30 vuoden taakse, jolloin toimitusjohtajamme Tarmo Kylänpää aloitti kuljetussäiliöiden korjaustoiminnan omalla toiminimellään.

Hoidat varaston puolella tilattujen osien hyllytyksiä, kuorman purkua ja lastausta. Yritys on suunnannäyttäjä ADR-kuljetussäiliöiden valmistuksessa ja korjauksessa. Työssä tarvitsee ajaa säiliöautoja, joten sinulta löytyy täysperävaunun kuljettamiseen oikeuttava E-kortti. Ammattipätevyys katsotaan eduksi. 

Varastotyössä tarvitaan trukinajotaidon lisäksi myös tietoteknisiä taitoja. 

Soveltuva koulutus tähän tehtävään on esim logistiikan perustutkinto. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta sekä organisointitaitoja sekä olet reipas ja aktiivinen työntekijä.

Työ on kokoaikainen päivätyö 40h/vk. Työsuhde on alkuun 6kk määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Tässä työssä saat kaupan päälle todella kivan työporukan.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä sairaanhoitotasoisen työterveyden Mehiläisessä.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!