Varastotyöntekijä

Haemme asiakasyrityksillemme Haminaan

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin työtehtäviin, joihin ei välttämättä tarvita alalta aiempaa kokemusta.

Työtehtävät vaihtelevat keräilystä pakkaukseen ja tarroituksesta inventointiin sekä trukkitöihin. Työtehtävät riippuvat asiakkaan tarpeesta ja siksi toivomme sinulta joustavuutta ja intoa uuden oppimiseen. Hyvä fyysinen kunto on eduksi. Kokemus vastapaino- tai työntömastotrukin käytöstä katsotaan ehdottomasti eduksi.

Työtä on tarjolla sekä osa- että kokoaikaisesti asiakkaan sesongin tarvevaihteluiden mukaisesti. Toisinaan työsuhteet saattavat muodostua pitkiksikin. Työajat painottuvat arkipäiviin noin klo 7-15 välille. Oma auto katsotaan eduksi.

Mikäli olet varastoalasta kiinnostunut, reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, saatat olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi ja kerro hieman omista toiveistasi työn suhteen jos tällaisia on.

Työhakemukset vastaanotamme vain sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Linkki tähän löytyy hakuilmoituksen yhteydestä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Joustavuus työtehtävien suhteen
  • Oma-aloitteisuus
  • Into oppia uutta
  • Fyysinen kunto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi
Sijainti: Keskusta Hamina

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!