Varastotyöntekijä

Kiilto on kasvava suomalainen perheyritys, jolla on yli satavuotinen historia. Kiilto kehittä, valmistaa ja myy kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiilto työllistämme lähes 800 työntekijää yhteensä yhdeksässä eri maassa.

Etsimme nyt Kiillon Raision toimipisteelle varastotyöntekijää! 

Etsimämme työntekijä on aiemminkin työskennellyt varastotyössä (logistiikka-alan koulutuksen katsomme eduksi). Trukkikortti ei ole välttämätön, mutta aiempi tukipyörätrukin käyttökokemus katsotaan eduksi, kuten myös voimassa oleva työturvallisuuskortti, joka tehtävässä vaaditaan.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily, hyllytys, pakkaaminen sekä lastaaminen, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi tehtävässä.

Etsimämme työntekijä omaa ahkeran ja reippaan asenteen työntekoa kohtaan ja  on oma-aloitteinen, tarkka ja nopea oppimaan

Työ on päivätyötä ja tarjolla on täydet viikkotunnit (40h/vko) ja työpaikalle pääsee helposti myös julkisilla. Työt alkavat syyskuussa/sopimuksen mukaan ja jatkuu helmikuun loppuun asti, mutta mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen on.

Tehtävässä noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi tulemaan ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. 

Työsuhde on henkilöstövuokrauksen kautta ja SOL tarjoaakin työntekijöille 6 kk jälkeen liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen on max. 240 €/vuosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Pitkänen, essi.pitkanen@sol.fi, p. 050 475 2050.

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

 

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0504752050
Sähköposti: essi.pitkanen@sol.fi
Sijainti: raisio

Logo

Varastotyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!