Varastotyöntekijä

Haemme asiakasyritykseemme Vantaalle suureen logistiikkakeskukseen

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ voi sisältää tuotteiden äänikeräilyä malatakeruuvaunulla, sekä muita varastotyötehtäviä, kuten pakkaamista, tavaran vastaanotosta pakettien lemppaukseen ja työntömastotrukilla hyllyttämiseen riippuen omasta osaamisesta. Toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa sekä täysi-ikäisyyttä. Arvostamme myös valmiutta toimia myös muiden monipuolisten varastotyötehtävien parissa sekä aikaisempa varastoalan työkokemusta. Töitä tehdään kahdessa vuorossa aamu- ja iltavuorossa ma - pe (klo 6-14 ja klo 14-22). + viikonlopuille voi tulla myös satunnaisia vuoroja tarjolle. Toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen ja hyvää sitoutumiskykyä. Perehdytys viikolla töitä on 5-vuoroa viikossa ma - pe klo 8-16 ja sen jälkeen siirtyminen 2-vuoroon 6-14 & 14-22. Tuntimäärät 22,5h - 37,5h/vko. Työt kestävät arviolta jouluun saakka 23.12.2024.

Työpaikka on iso logistiikkakompleksi, joka sijaitsee Kehä III:n varrella Helsinki-Vantaan lentokentän eteläpuolella Voutilassa. Palkka on PAMin kaupan alan työehtosopimuksen mukainen (12,95 - 14,83€/h riippuen kokemusvuosista).

Hae paikkaa sähköisellä hakulomakkeella, joka avautuu työilmoituksen sivulla olevasta ”Hae tähän työpaikkaan” -painikkeesta. Sähköpostilla tulleita hakemuksia emme käsittele. Liitä lomakkeeseen mukaan ajan tasalla oleva CV:si.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Aikaisempi kokemus logistiikasta
  • Reipas ja työtä pelkäämätön asenne
  • Oma-aloitteisuus
  • Trukkikokemus
  • Suomen kielen taito

Tarjoamme

  • Työterveyshuolto
  • Smartum liikuntaetu

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

SOL KONSERNI
Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

 

 

Sähköposti: toni.laakkonen@sol.fi
Sijainti: 01530 Vantaa

Logo

Varastotyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!