Varastotyöntekijä

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Juvanmalmilla sijaitsevaan toimipisteeseen varastotyöntekijöitä kiireisimpään sesonkiin. Työt alkavat huhti-toukokuun aikana, ja töitä tehdään päivävuorossa arkisin. Työsuhde on määräaikainen, ja alustava kesto on elokuun loppuun, mahdollisesti jopa pidempään. Työsuhteessa on sopivalle tekijälle mahdollisesti tarjolla myös vakituinen työ määräajan jälkeen. Jos tykkäät monipuolisesta varastotyöstä, niin tämä paikka voisi olla sinulle!

Toivomme sinulta

Hakemiltamme henkilöiltä löytyy jo mielellään aiempaa kokemusta logistiikka-alan työtehtävistä. Kokemus vastapaino- tai työntömastotrukilla ajamisesta on suureksi eduksi. Tehtävään palkataan myös joitain henkilöitä vailla aikaisempaa kokemusta fyysisiin tehtäviin. Tarkkuus on valttia, ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja vastuullinen. Sinulta sujuu työskentely työpäivän sisällä vaihtelevaan työkuormaan nähden.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu kokemuksestasi riippuen tavaran vastaanotto, hyllytys, keräily, sekä lastaus. Vailla aikaisempaa kokemusta omaavan työntekijän tehtäviin kuuluu mm. tavaran lemppausta sekä lavoihin kiinnittämistä. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Tehtävän palkkahaarukka on kokemuksestasi riippuen 12,5-16€/h. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Helsinki

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!