Varastotyöntekijä

Tamro
Postitorvenkatu 32, 33840 Tampere
Vakituinen, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Varastotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme kahta varastotyöntekijää kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoomme. Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia keräilytehtäviä, keräilyautomaatin täyttöä, hyllytystä ja lähettämötyötä. Työ sopii ripeästä työskentelytahdista pitäville henkilöille, jotka haluavat työskennellä fyysisissä työtehtävissä. Arvostamme ennen kaikkea huolellista työotetta, hyvää asennetta fyysistä toistotyötä kohtaan sekä halua ja kykyä oppia nopeasti uusia asioita.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin ja työaika vaihtelee noin klo 14:30 – 24:00 välillä. Pääset tutustumaan logistiikkakeskuksen toimintaan lääkkeiden sekä terveys- ja hyvinvointituotteiden parissa ja opit esimerkiksi, miten tuote päätyy lääketukusta apteekin hyllylle. Perehdytämme kaikki uudet työntekijät työsuhteen alussa huolellisesti työtehtäviin. Meillä on käytössämme kaupan työehtosopimus, palkkaryhmä B2.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, kannattaa hakemus laittaa pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Teetämme osana tämän tehtävän rekrytointiprosessia valituille henkilöille suppean henkilöturvallisuusselvityksen sekä huumetestauksen. Lisätietoja voit kysyä esihenkilöltämme Ilona Kiiveriltä joko sähköpostitse (ilona.kiiveri@tamro.com) tai puhelimitse (040-595 3693) maanantaina 6.9. klo 12-14 tai keskiviikkona 8.9. klo 12-14.

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!