Varastotyöntekijä

Kokenut ja motivoitunut VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Oletko kiinnostunut uusista haasteista mukavassa työporukassa? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Valkeakoskelle työtä pelkäämätöntä sekä logistiikasta kiinnostunutta henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on hyvämaineinen kotimainen yritys, jonka tavoitteena on huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista.

Tehtäviisi kuuluu saapuvan tavaran vastaanotto, tarkastus ja hyllyttäminen. Keräät, pakkaat ja lähetät tuotteita tilausten mukaisesti. Työhösi kuuluu myös trukilla ajoa mm. purku- ja lastaustehtävissä.

Odotamme sinulta tarkkaa ja ripeää työotetta sekä hyvää trukinajotaitoa. Sinulla on logistiikka-alan koulutus tai aiempaa kokemusta alalta. Tehtävät vaativat oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle työn mielenkiintoisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Työ on kokoaikainen päivätyö. Oman auton käyttö helpottaa työssä kulkemista.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa ValtaGroupissa Minna Mansikkamäki, p.+35840 571 1741, minna.mansikkamaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!