Varastotyöntekijä

Tamro
Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
tarvittaessa töihin kutsuttava, määräaikainen, osa-aikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Meillä Tamrossa tehdään merkityksellistä varastotyötä tarmolla ja sydämellä. Varmistamme omalta osaltamme, että lääkkeet ja muut terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan nopeasti ja moitteettomassa kunnossa asiakkaille. Haluamme taata laadukkaan toiminnan myös vuosilomakausilla ja kiirehuipuissa, joten tarjoamme tulevana talvena ja keväänä vastuullista varastotyötä Vantaan logistiikkakeskuksessa.

Etsimme siis sinua - reipas ja ripeä kausityöntekijä! 

Kausityöntekijämme pääsevät tekemään logistiikkakeskuksessamme esimerkiksi tuotteiden keräilyä ja hyllytystä sekä tilausten vastaanottamista ja lähettämistä. Töitä tehdään itsenäisesti samalla kuitenkin hyvässä yhteistyössä työkavereiden kanssa. Työ on vastuullista ja vaatii tarkkuutta yhdistettynä ripeään työskentelytahtiin. Perehdytämme kaikki uudet työntekijät työsuhteen alussa huolellisesti työtehtäviin ja tarjoamme mahdollisuuden uuden oppimiseen.

Töitä on tarjolla erityisesti joulu-/helmikuun aikana, mutta jonkin verran myös muutoin talvilomakaudella aina maaliskuun loppuun asti, joten ilmoitathan hakemuksessasi käytettävyytesi.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 08:00 – 18:00 välille.

Etsimämme henkilö

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • ripeä työskentelyote
  • tarkkuus
  • huolellisuus
  • hyvät yhteistyötaidot
  • trukinajotaito katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön

Tamron varastotyössä pääset tutustumaan logistiikkakeskuksen toimintaan terveys- ja hyvinvointituotteiden parissa ja opit mitä kaikkea tapahtuu tuotteen vastaanottamisen ja lähettämisen välissä.

Meillä on käytössä kaupan työehtosopimus ja palkkaryhmä B2.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.12.2022.

Vantaan varaston työtehtävistä tai rekrytointiin liittyvistä asioista voit halutessasi kysyä lisätietoja varastoesimies Jorma Suihkolta (jorma.suihko@tamro.com tai 040 565 5030).

Tamro

Tamron tehtävänä on toimittaa terveyttä. Lähes 60 % Suomessa tarvittavista lääkkeistä kulkee kauttamme sairaaloihin, apteekkeihin ja vähittäiskauppoihin. Lääke- ja terveystuotejakelun lisäksi tarjoamme datapohjaisia palveluja, myynnin ja markkinoinnin palveluja sekä kotihoidon digitaalisia hoivaratkaisuja. Lääkehuoltoa ja suomalaista hyvinvointia olemme kehittäneet osana terveydenhuollon verkostoa vuodesta 1895 lähtien.

Tamro Oyj:n liikevaihto on 1,6 miljardia euroa, ja meillä työskentelee 470 ammattilaista. Tytär- ja yhteisyrityksiämme ovat Medaffcon Oy ja Pharmac Finland Oy. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Ota yhteyttä:

Logo

Varastotyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!