Varastotyöntekijöitä (2) Lempäälään - aloitus heti

Haemme asiakkaallemme kahta (2) trukinajotaitoista varastotyöntekijää Lempäälään. 

Asiakkaamme on laadukkaisiin kuljetus- ja varastointipalveluihin erikoistunut täyden palvelun logistiikkatalo. Yritys tuottaa logistiikkapalveluita Suomessa ja ulkomailla. 

Työtehtäviisi kuuluu tavaran vastaanotto, kuorman purku- ja lastaustehtävät, rahtikirjojen käsittelyä sekä tuotteiden keräilyä, edelleen pakkaamista ja hyllyttämistä. Työt tehdään trukeilla, joten menestyminen tehtävässä vaatii vahvaa trukinajotaitoa (työntömasto/vastapaino).

Logistiikka-alan koulutus katsotaan eduksi mutta ennen kaikkea me osaajaa, joka on ajanut päivittäisessä työssään aiemmin paljon trukkia ja motivaatio kohdallaan. Tärkeintä on, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta sekä olet reipas, huolellinen ja aktiivinen työntekijä, sekä sinua kiinnostaa aluksi määräaikainen vuokratyösuhde. Kyseessä asiakkaan sesonki/ruuhkahuippu, mutta jatkomahdollisuuskin olemassa. Työ on kokoaikainen päivätyö 37,5h/vk. Työsuhde on alkuun 2kk määräaikainen.

Aloitamme haastattelut jo haku aikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin takaa tai lähetä se sähköpostilla hannele.konnomaki@valtagroup.fi tai jussi.virta@valtagroup.fi

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannele Könnömäki 0440339993 / hannele.konnomaki@valtagroup.fi

Odotamme sinua!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!