Varastotyöntekijöitä Keravan alueelle

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Vanha Talvitie 19 A
Vakituinen osa-aikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Haemme asiakkaallemme Keravan alueelle

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ 


Haemme ensisijaisesti osa-aikaisia työntekijöitä keräys ja pakkaustehtäviin. Työtehtävät ovat pääsi asiassa kävellen tehtävää keräystä ja tuotteiden uudelleen pakkausta sekä verkkokauppa tilausten käsittelyä.

Kyseessä on vuorotyö ja voit tehdä työvuoroja aamu- väli-, ilta- tai yövuorossa. Työvuoroja on tarjolla myös viikonloppuisin. Kerrothan missä vuoroissa voisit työskennellä ja suurin piirtein monta vuoroa viikossa tahtoisit. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Aiempi kokemus varastotehtävistä on sinulle etu, mutta asiakkaalla on kattava perehdytys työsuhteen alussa, joten logistiikkakokemus ei ole välttämätön. Tarvittaessa on myös mahdollista saada lisäkoulutusta toisiin tehtäviin. Lisäksi toivomme sinulta tarkkaa ja huolellista otetta sekä riittävää fyysistä kuntoa varastotyöhön.

Palkkaus: Kaupan TES, varasto + kannustepalkkiot (oman suoriutumisesi mukaan, yleinen vaihteluväli euromääräisesti ollut työntekijöillä 200–700 € kannustepalkkio/kuukausi, normaalin palkan ja lisien päälle).

Jätä hakemuksesi järjestelmäämme pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Sähköpostitse vastaamme kyselyihin, mutta hakemuksia emme vastaanota sitä kautta.

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Varastotyöntekijöitä Keravan alueelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!