Varhaisjakaja autoreitille Lapinlahdelle

Etsimme asiakkaallemme Lapinlahdelle

VARHAISJAKAJAA AUTOPIIRILLE

Tässä on erinomainen mahdollisuus työskennellä itsenäisesti. Monet nukkuvat vielä, kun sinä työskentelet ja pääset nauttimaan hiljaisuudesta ja rauhasta. Aamulehti on monille meistä tärkeä rutiini, joten tiedät tekeväsi merkityksellistä työtä huolehtimalla lehden saapumisesta ajallaan asiakkaan luo.

Kyseisessä työssä pärjäät ilman alan aiempaa kokemusta. Tärkeintä on, että olet toimeen tarttuva ja halukas oppimaan uutta. Jakelualue on taajama-alueella, jossa on niin kerros, rivi kuin omakotitalojakin. Siirtymiin käytettävä auto sekä työvaatteet tulevat asiakkaalta. 

Työssä askeleita ja porrasnousuja tulee paljon, joten fyysisen kunnon oltava hyvä.

Edellytämme suomenkielen taitoa sekä työaikojen vuoksi vähintään 18 vuoden ikää. 

Työ soveltuu esim.opiskelijalle, eläkeläiselle tai lisätyötä kaipaavalle.

Työvuorot ajoittuvat klo. n. 02:00-06:30 välille ja ovat pituudeltaan noin 1,5 - 3,5 tuntia. Työnkierto menee 6 + 2 syklillä, eli 6 työvuoron jälkeen on aina 2 vapaata. Työvuorot voivat sijoittua mille tahansa viikonpäivälle - myös viikonlopuille.

Palkka määräytyy Jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaisesti kokemustaso huomioiden. Tuntipalkka on aina vähintään 11,28 € sisältäen yötyölisän. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työ on vakituinen. 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Yötyövalmius
  • Hyvä fyysinen kunto
  • 18 vuoden ikä
  • Oma-aloitteisuus

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: paivi.ronkko@sol.fi

Logo

Varhaisjakaja autoreitille Lapinlahdelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!