Varhaisjakaja Jalasjärvelle

Etsimme asiakkaallemme varhaisjakajaa Jalasjärvelle
 
Työtehtävänä on lehtien jako oikeisiin osoitteisiinsa asiakkaan autolla. 
 

Lehdenjakajan työssä pärjää itsenäinen ja oppimishalukas tekijä, joka ei kaihda aikaisia herätyksiä.

Emme edellytä aiempaa kokemusta itse jakelutyöstä. Sen sijaan edellytämme suomenkielen taitoa, B-ajokorttia sekä ajokokemusta. 

 

Työaika on lähtökohtaisesti 4:15 - 07:00, mutta päivien kesto voi vaihdella, sillä jaettavan tavaran määrä voi vaihdella. Autolla liikuttaessa myös esimerkiksi liikenne- ja sääolosuhteet vaikuttavat päivien kestoon. Työtä tehdään maanantaista lauantaihin. 

Palkka määräytyy Jakajia koskevan työehtosopimuksen mukaan, kokemustaso otetaan huomioon. Työt alkavat piakkoin.

 

Liity joukkoomme aurinkoiseen ja jätä hakemus sekä ansioluettelo pikimmiten sähköisen hakujärjestelmän kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja voit kalastella Meri Kuhalta sähköpostitse meri.kuha@sol.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Etsimämme henkilö

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Puhelin:
Sähköposti: meri.kuha@sol.fi
Sijainti: Jalasjärvi