Varhaisjakajia autopiireille keikkatyöhön

Etsimme asiakasyrityksellemme Kaleva Medialle Rovaniemelle

REIPPAITA VARHAISJAKELIJOITA AUTOPIIREILLE KEIKKATYÖHÖN

Oletko etsimämme yönritari, joka haluaa työskennellä yöaikaan ja pitää päivät vapaana? Tässä työssä pääset nauttimaan autoilusta rauhalliseen yöaikaan ja kasvattamaan kuntoasi porrastreenissä. Tehtäviisi varhaisjakelijana kuuluu kirjeiden, lehtien ja mainosten jakaminen omalla autollasi. Maksamme sinulle matkakorvausta 53 senttiä kilometriltä. Autopiirien reitit vaihtelevat vajaasta kymmenestä kilometristä useampaan kymmeneen kilometriin. Reiteillä sijaitsee kerros-, rivi- ja omakotitaloja, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Tähän työhön et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan reipas ja innostunut asenteesi riittää! Mikäli kokemusta sinulla jo on, huomioimme tämän palkassa. Työsuhteessa noutadetaan Jakelua koskevaa työehtosopimusta ja palkka maksetaan urakkapalkkana.

Työtä tehdään noin klo 01.30 - 06.30. Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti.

Jätä hakemus pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Mikäli sinulla on kysyttää, ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja saat arkisin sähköpostilla osoitteesta anne.niskajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Oma auto
  • B-ajokortti

Lisäksi eduksesi on:

  • Huolellisuus
  • Joustavuus
  • Hyvä fyysinen kunto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 050 550 8682
Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi
Sijainti: Rovaniemi

Logo

Varhaisjakajia autopiireille keikkatyöhön

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!