Varhaisjakajia pääkaupunkiseudulle

 

Oletko kiinnostunut viettämään kuukauden pääkaupunkiseudun huminassa?

Etsimme asiakkaallemme

Varhaisjakajia kuukauden ajaksi pääkaupunkiseudulle 

Nyt sinulla on mahdollisuus projektiluonteiseen työhön pääkaupunkiseudulla. Etsimme varhaisjakelijoita asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle noin kuukauden ajaksi. Mikäli kaipaat vaihtelua ja olet valmis työskentelemään toisella paikkakunnalla kuukauden ajan, hae mukaan! Palkka on 12€/h lisäksi saat päivärahat sekä majoituksen.

Aikaisempi jakelukokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne, huolellisuus ja valmius tehdä ulkotyötä. Työ on itsenäistä sekä tarjoaa vaihtelevuutta ja liikuntaa. Työ tehdään jakeluyrityksen työvälineillä, joten omaa autoa ei tarvita.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, jätä hakemus pikaisesti hakulomakkeen linkin kautta. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme käsittele erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Korkalainen /kirsi.korkalainen@sol.fi / 040 1316 531

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: kirsi.korkalainen@sol.fi
Sijainti: Kuopio

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!