Keikkatyö / Rovaniemi

Varhaisjakajia Rovaniemelle

SOL Logistiikkapalvelut Oy

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme asiakasyrityksellemme Kaleva Medialle Rovaniemelle

REIPPAITA VARHAISJAKELIJOITA KEIKKATYÖHÖN

Oletko etsimämme yönritari, joka haluaa työskennellä yöaikaan ja pitää päivät vapaana? Tässä työssä pääset nauttimaan pyöräilystä rauhalliseen yöaikaan ja kasvattamaan kuntoasi porrastreenissä. Tehtäviisi varhaisjakelijana kuuluu kirjeiden, lehtien ja mainosten jakaminen omalla kulkuneuvollasi.

Tähän työhön et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan reipas ja innostunut asenteesi riittää! Mikäli kokemusta sinulla jo on, huomioimme tämän palkassa. Työsuhteessa noudatetaan Jakelua koskevaa työehtosopimusta ja palkka maksetaan urakkapalkkana. 

Työtä tehdään noin klo 01.30 - 07.00 välisenä aikana. 

Tämän työn hyvät puolet ovat:

  • itsenäinen työ
  • kunto kasvaa
  • päivisin aikaa muulle
  • et joudu olemaan ruuhka-aikaan työvuorossa

This job is also available in english!

Jätä hakemus pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Mikäli sinulla on kysyttää, ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja saat arkisin sähköpostilla osoitteesta terhi.kahila(at)sol.fi.

Työpaikasta lyhyesti

  • Varhaisjakajia Rovaniemelle, Keikkatyö
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy, Rovaniemi
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040 529 8697
Sähköposti: terhi.kahila@sol.fi
Sijainti: Rovaniemi

Logo

Varhaisjakajia Rovaniemelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!