Varhaisjakelija Kauhajoelle

Etsimme asiakasyrityksellemme

LEHDENJAKAJAA VARHAISJAKELUUN

Tykkäätkö autoilla? Omaatko B-ajokortin sekä vähintään kaksi vuotta ajokokemusta? Ryhdy siinä tapauksessa varhaisjakelijaksi!

 

Varhaisjakelijan työ sisältää pääasiassa lehtien jakoa autolla huristellen. Työpäivät alkavat kello 04.00 ja 08.00 välillä, ja niiden kesto vaihtelee 2-6 h välillä.

! Kyseessä on itsenäinen ja mukava työ, jossa pärjää toimeen tarttuva ja oppimishalukas tekijä.

! Sinulla ei tarvitse olla kokemusta itse jakelutyöstä. Edellytämme kuitenkin suomenkielen taitoa, B-ajokorttia sekä vähintään kahden vuoden ajokokemusta.

 

Palkka määräytyy Jakajia koskevan työehtosopimuksen mukaan, kokemustaso otetaan huomioon.

Kääri hihat ja jätä hakemus sekä ansioluettelo pikimmiten! Ethän jää aikailemaan, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja saat Meri Kuhalta sähköpostitse meri.kuha@sol.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Tarjoamme

  • Smartum -liikuntaetu
  • Työterveyspalvelut

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: meri.kuha@sol.fi
Sijainti: Kauhajoki

Logo

Varhaisjakelija Kauhajoelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!