Varhaisjakelijoita Laihialle ja Tervajoelle

Etsimme asiakkaallemme 

 

VARHAISJAKAJIA LAIHIALLE JA TERVAJOELLE

 

Oletko lisätienestiä etsivä aamuvirkku? Nautitko auringonnoususta ja itsenäisestä työstä? 

Työtehtäviin kuuluu sanomalehtien jakaminen autolla. Autoreitillä edellytetään B-ajokorttia. Ratti sijaitsee autossa oikealla puolella, joka voi vaatia hieman totuttelua. Jakelu tapahtuu 7:nä päivänä viikossa ja työvuorot alkavat klo: 2:00-3:00 välilä. Työvuorojen pituus on n. 3 h. Työt kestävät vähintään vuoden loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin.

 

Odotamme sinulta:

- suomen kielen osaamista

- riittävän hyvää fyysistä kuntoa

- motivaatiota ja sitoutuneisuutta työhön

- oppimiskykyä ja halukkuutta itsenäiseen työhönJos tämä työ voisi olla sinun, jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikat täytetään HETI sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si tai kerro koulutuksestasi ja aiemmista työkokemuksistasi hakemuksen Lisätiedot -kentässä. Valitse paikkakunta/paikkakunnat, joissa olisit halukas työskentelemään. 

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Meri-Tuulia Roiha / meri-tuulia.roiha(at)sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: meri-tuulia.roiha@sol.fi
Sijainti: Vaasa

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!