Varhaiskasvatuksen opettaja tai lastenhoitaja päiväkotiin

Valona-hyvinvointi
Järvenpääntie 640
Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä varhaiskasvatuksen parissa? Tämä saattaa olla juuri sinun paikkasi!

Haemme päiväkotiimme luonto- ja ympäristökasvatuksesta kiinnostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa ensisijaisesti alle 3-vuotiaden ryhmään. Toivomme myös, että sinulla on intoa ja mielenkiintoa lähteä kehittämään ja ideoimaan yhteistyötä päiväkodin henkilöstön, STEP-koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä varhaiskasvatuksen opiskelijoiden kanssa. Lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, tunnetaito-osaamista sekä kykyä sopeutua nopeastikin muuttuviin arjen tilanteisiin.

63-paikkainen päiväkotimme sijaitsee Järvenpäässä kauniilla kampusalueella. Toiminnassamme painotamme luonto- ja ympäristökasvatusta. Haluamme huolehtia siitä, että jokainen lapsi saa päivittäin välittävää ja yksilöllistä hoitoa ja kasvatusta. Laajennamme toimintaympäristöämme liikkumalla lähes päivittäin lähiympäristössä yhdessä tutkien ja ihmetellen.

Päiväkoti Valona on osa Kirkkopalvelut ry:n Valona-hyvinvointipalveluita. 1.8.2022 alkaen liitymme osaksi Kirkkopalveluiden ylläpitämää STEP-koulutusta, ja samalla nimemme muuttuu STEP-päiväkodiksi.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 21.8. mennessä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään päiväkodin johtaja Riitta Olander 1.8. alkaen, puh. 040 579 8373. Mikäli kelpoista varhaiskasvatuksen opettajaa ei tehtävään löydy, huomioimme myös lastenhoitajan pätevyyden omaavan henkilön rekrytoinnissa.

Haastattelut käydään elokuun alussa ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydettyämme. Työ alkaa elokuussa sopimuksen mukaan.

 

Etsimämme henkilö

Etsimämme henkilö on kiinnostunut luonto- ja ympäristötoiminnasta sekä haluaa kehittää varhaiskasvatusta yhdessä STEP-ammattiopiston kanssa.

Kelpoisuusehdot: kasvatustieteen kandidaatti (varhaiskasvatuksen opettaja), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus 608/2005).

Valona-hyvinvointi

Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Valona-hyvinvoinnissa halutaan palvella vauvasta vaariin ja kehittää palveluja koko elämänkaari huomioiden. Valona Lapsi- ja perhepalvelut tuottavat laadukkaita varhaiskasvatus- ja lastensuojelupalveluja. Valona Vanhuspavelut tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija. STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Se tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

Kirkkopalvelut ry työllistää 352 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 81 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2020 oli 32,1 miljoonaa euroa. 

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!