Varustelija/asentaja

Etsimme asiakkaallemme Kangasalle

VARUSTELIJAA / ASENTAJAA ADR-kuljetussäiliöiden valmistus- ja korjaus tehtäviin.

Asiakkaamme toimii alalla jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Tehtäviisi kuuluu säiliöiden osavalmistusta sekä säiliöiden valmistuksen loppuvaiheen asennustehtäviä, kuten ovien saranoiden, kilpien, luukkujen ym. asennuksia. Tehtävänkuva on osaamisesi kehittyessä hyvinkin monipuolinen ja vaatii kykyä hallita kokonaisuuksia. 

Etsimme ennen kaikkea motivoitunutta ja oppimishaluista tekijää, jolla on myös hyvät kädentaidot. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Huomioimme haussa myös nuoret tulevaisuuden osaajat, joten jätä hakemuksesi rohkeasti vaikka olisit vielä alalla kokematon. Aktiivisella asenteella pääset jo pitkälle. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Osaamisesi kehittyessä työn luonne muuttuu itsenäisemmäksi.

Työ on kokoaikainen päivätyö 40h/vk. Työsuhde on aluksi 6kk ajan määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle tes/sopimuksen mukaisen palkkauksen sekä sairaanhoitotasoisen työterveyden Mehiläisessä. Kaupan päälle saat todella mukavan työporukan!

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. +35840 139 9993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!