Vastaava hammaslääkäri

Coronaria Hammasklinikat tarjoavat yksityisen suun terveydenhuollon palveluja perushammashoidosta aina vaativaan erikoishammashoitoon asti. Coronaria Hammasklinikoita on jo lähes 20 ympäri Suomea ja kasvatamme toimintaa suunnitelmallisesti. Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta, sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Meillä hammashoitoon pääsee helposti ja nopeasti.

 

Coronaria hakee kasvavaan joukkoon vastaavaa hammaslääkäriä Pääkaupunkiseudulle

Haluatko päästä vaikuttamaan kasvavaan liiketoimintaan ja tehdä muutakin kuin kliinistä työtä? Haemme nyt vastaavan hammaslääkärin tehtävään osaajaa Pääkaupunkiseudulle.

Vastaavan hammaslääkärin tehtävässä olet yksi avainhenkilö hammasklinikoidemme kehittäjänä ja kasvustrategian mahdollistajana. Vastaavana hammaslääkärinä toimit mm. kliinisen työn asiantuntijana, tuet klinikan johtamista ja olet mukana kehittämässä liiketoimintaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta kiinnostusta kehittämiseen ja työyhteisön johtamiseen sekä halua kantaa vastuuta. Vastaavan hammaslääkärin työaika jakaantuu kliinisen työn ja hallinnollisen työn kesken tarpeen mukaan.

Tarjoamme sinulle vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi ja täyden kliinisen autonomian. Maksamme työstäsi kilpailukykyisen korvauksen ja vakituisena työntekijänä saat käyttöösi konsernin loistavat henkilöstöedut.

Toivomme hakijalta:

- kahden vuoden kliininen työkokemus täyslaillistumisen jälkeen

- sinulla on riittävä suomen ja ruotsin kielen taito

- olet reipas, oma-aloitteinen ja haluat kehittää ja kehittyä hallinnollisessa työtehtävässä

 

Me Coronarialla tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa sekä laadukasta hammashoitoa ja pidämme erityisen hyvää huolta henkilökunnastamme. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa!

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö tai haluat keskustella työmahdollisuuksista lisää, ota meihin yhteyttä.

Lisätietoa tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Mikko Mäki, p. 040 751 2564, mikko.maki(a)coronaria.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu
  • Hammasetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

Puhelin: 020 780 6260

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!