Vastaava hoitaja Pihlajalinna Henkilöstöpalveluihin

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut välittää osaavaa ja ammattitaitoista hoitohenkilöstöä julkiselle sektorille. Vuokrahoitajamme työskentelevät asiakkaidemme yksiköissä, mutta työsuhteessa Pihlajalinna Henkilöstöpalveluihin. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta tarjota korkealaatuista palvelua niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.

Toimintamme laajentuessa, haemme nyt joukkoomme iloista ja energistä

Vastaavaa hoitajaa, työsuhteeseen tai ammatinharjoittaksi.

Työssäsi vastaat nimettyjen tilaaja-asiakkaidemme oikea-aikaisesta henkilöstöresurssista ja sen lisäämisestä. Olet päivittäin tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme ja ammattilaistemme kanssa. Työskentelet kliinisessä hoitotyössä arjen sankarina, ja halutessasi osallistut hoitohenkilöstön rekrytointiin sekä toimit heidän tukenaan kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyky. Tämä työ edellyttää erinomaista organisointikykyä ja itseohjautuvalla asenteella onnistut varmasti. Työskentelyalueesi on Etelä-Pohjanmaa ja työhön sisältyy liikkumista eri työpisteiden välillä.

Sinulla on sote-alan koulutus. Sinulla ei mene sormi suuhun nopeasti muuttuvissakaan tilanteissa, vaan kykenet itsenäiseen päätöksentekoon ja ongelmaratkaisuun. Toivomme, että Sinulla on 1-3 vuotta kokemusta myynnillisestä rekrytoinnista, resurssoinnista ja/ tai työvuorosuunnittelusta. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä ja hallitset järjestelmät. Sinulla pysyy langat käsissäsi ja pystyt hoitamaan useita, päällekkäisiä projekteja.

 

Tarjoamme

-Mahtavan tiimin tuen

-Ison konsernin henkilöstöedut

-Monipuolisen, nopeatempoisen ja itsenäisen työn

-Mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittää osaamistasi

 

Joustamme muuttuvissa tilanteissa ja haluamme tukea työssäjaksamistasi, joten voitkin itse määritellä työaikaprosentin. Työ on pääasiassa päivätyötä. Palkkaus on tesin mukainen ja muodostuu peruspalkan lisäksi henkilökohtaisesta palkan osuudesta. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen hakuajan puitteissa. 

Lisätiedot: Liiketoimintajohtaja Riina Rantanen 22.11.klo 12-14, 28.11. klo 10-12, 4.12. klo 14-16

Haku alkaa ja päättyy

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut tavoitteena on tuottaa välittävää henkilöstöpalvelua. Onpa kyse palkasta, työilmapiiristä, työhyvinvoinnista tai työn joustavuudesta, me välitämme. Meidän tehtävämme on kuunnella sinua ja välittää sinut oikeaan juuri sinulle sopivaan työpaikkaan. Me nimittäin välitämme sinusta ja välitämme työpaikoistamme!

Pihlajalinna henkilöstöpalvelut - Välittävää henkilöstöpalvelua!

Puhelin: +358445317546
Sijainti: Seinäjoki
Logo

Vastaava hoitaja Pihlajalinna Henkilöstöpalveluihin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!