Vastaava mestari, Putkiremontit

Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Firan putkiremonttiliiketoiminta on erinomaisessa iskussa kannattavuus-, asiakastyytyväisyys- ja henkilöstötyytyväisyysmittareilla mitattuna. Etsimme nyt joukkoomme vastaavaa mestaria.

Putkiremonttien tuotanto on järjestetty tuotantojuniksi. Juna on tiimi, joka tekee perättäiset työmaat, joissa asuntojen työt on limitetty yhdeksi jatkumoksi mahdollisimman vakioiduin asentajin. Nyt on erinomainen mahdollisuus liittyä yhteen tällaiseen porukkaan ja osallistua toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Odotamme:

  • vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena.
  • vastaavan mestarin pätevyyttä
  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.)
  • kokemusta työmaaprojektien johtamisesta
  • täsmällistä ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme:

  • Tehtävää vastaavan kilpailukykyisen palkan kannustinjärjestelmineen.
  • Saat myös tavallista laajemmat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, puhelin- ja lounasedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Firalla huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen mm. Fira Akatemiassa.
  • Me Firalla autamme tarvittaessa pääkaupunkiseudulle muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle

 

Meillä pääset työskentelemään osana avointa, mutkatonta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa putkiremonttilinjan johtaja Sami Kokkonen puh. 0400204250

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Fira

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

”Olemme merkittävä rakentaja pääkaupunkiseudulla ja konsernimme liikevaihto oli 250 milj. € vuonna 2020. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.”

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!