Vastaava työnjohtaja asuntorakentamiseen, Espoo

Lujatalo
Sokerilinnantie 11 B Espoo
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku alkaa ja päättyy

Uudenmaan asuntorakentamisen toimialamme kasvaessa haemme nyt vahvistukseksi

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

vahvistamaan vakavaraista vuonna 1953 perustettua perheyritystämme. Vastaavana työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset korkealuokkaiselle rakentamiselle. Olet työmaalla vastuussa siitä, että sinulle nimetyt työvaiheet etenevät ensisijaisesti työturvallisesti, mutta myös sovitun aikataulun, budjetin, suunnitelmien  ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Johdat jokapäiväisessä työssäsi sekä työmaata, ihmisiä että käytännön prosesseja.  Sijoitut Uudenmaan organisaatiossamme asuntorakentamisen toimialalle, jonka vuosittainen liikevaihto on yli 200 MEUR. Esimerkkeinä yhdessä rakentamistamme aiemmista ja nykyisistä hankkeissa mainittakoon mm. Espoon Sykloni Finnoossa, Espoon Tähtiniitty ja Valoniitty Niittykummussa sekä Espoon Tynnyripuiston kortteli Matinkylässä.

Toivomme sinulta positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta, puhumattakaan motivoivasta johtamistavasta. Adjektiivit, jotka sinua ja työotettasi kuvastavat, ovat: vuorovaikutustaitoinen, innostava ja innostunut, itsenäinen ja rohkea. Aloittamisajankohtasi suhteen olemme joustavia, mutta toivomme kuitenkin kuulevamme sinusta jo hakuajan puitteissa, jotta osaamme suunnitella siirtymää.

Menestyäksesi vastaavana työnjohtajana toivomme sinulta:

 • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)
 • referenssikohteita korkean rakentamisen parista ja/tai vastaavan työnjohtajan tai betonirakenteiden työnjohtajan FISE-pätevyyksiä poikkeuksellisen vaativissa rakenteissa
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
 • työturvallisuuden ehdotonta huomioimista kaikessa toiminnassasi

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Tarjoamme sinulle nykyaikaisen, digitaalisen toimintaympäristön ja sitoudumme siihen, että meillä sinua odottaa erityisesti työturvallisuutta huomioiva tehtäväkenttä jossa oma-aloitteisuutesi ja kehittämismyönteisyytesi palkitaan kilpailukykyisillä eduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm.:

 • Lounas- ja puhelinetu
 • Virike-etu ja osallistuminen yhteen liikunnalliseen massatapahtumaan vuodessa
 • Laaja työterveyshuolto ja jaksamista sekä henkistä hyvinvointia tukevat palvelut (mm. Auntie ja työnohjaus)
 • Työsuhdepolkupyöräetu ja nastarenkaat talvityömatkapyöräilijöille
 • Lomamökit
 • Lujatiimi-toiminta
 • Palkitsemisjärjestelmä mm. ammatillisen osaamisen kehittämisestä ja työturvallisuuden edistämisestä

Haethan tehtävää viimeistään sunnuntaina 7.8.2022 - olemme tehneet hakemisen helpoksi sinulle. Tutustumme meille saapuneisiin hakemuksiin ja pyrimme suorittamaan haastatteluja jo kesäkuussa, mutta hiljennymme kesälomien viettoon heinäkuuksi, jatkaaksemme tarvittaessa rekrytointiprosessia elokuussa. Työt voit tietysti aloittaa joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Haluatko kuulla lisää meistä, tehtävästä tai tulevista kohteistamme? Kysymyksiisi vastaa työpäällikkö Juuso Haatainen, +358 44 585 2826 / juuso.haatainen@luja.fi

Lujatalo

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti yli 900 ammattilaisen voimin. Lujatalo on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on myös edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!