Vastaava Työnjohtaja, Lehto Tilat Oy, Vantaa

Oletko itsenäisestä työstä ja nopeatempoisista projekteista nauttiva vastaava työnjohtaja? Etsimme mahdollisesti juuri sinua!

Etsimme nyt toimitilarakentamisen pariin kovan paineensietokyvyn omaavaa ja hyvin itsenäiseen työhön haluavaa vastaavaa työnjohtajaa. Yksikön hankkeet ovat nopeatempoisia, noin 6-8 kk projekteja, jonka keskiössä on vastaavan työnjohtajan kyky johtaa työmaan alihankkijoita. Hankkeet toteutetaan projektimallilla, jossa vastaava työnjohtaja raportoi työstään suoraan projektipäällikölle.

Työn ehdoton plussa on hyvin vaihteleva työkenttä, projektikantaan kuuluvat mm. kirjapainotalot, urheiluhallit, varasto- ja tehdastilat sekä liike -ja kaupparakennukset. Toimitilarakentamisen laajan projektikannan ansiosta pystymme myös tarjoamaan lisähaastetta osaamisen karttuessa.

Sopisitko sinä näihin saappaisiin?
Työmaiden itsenäinen hoitaminen vaatii tuloshakuista ja periksiantamatonta luonnetta sekä ratkaisukeskeistä asennetta. Vastaava työnjohtaja työskentelee kohteessa itsenäisesti projektipäällikön tuella. Jokainen aikataulussa luovutettu työmaa on vastaavan mestarin henkilökohtainen saavutus. Yksin ei kuitenkaan tarvitse kaikkea osata vaan askelmerkit saa tarvittaessa kokeneelta tuotanto-organisaatiolta.

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden, ison konsernin henkilöstöedut sekä loistavat urakehitysmahdollisuudet. Uskomme Lehdolla jatkuvaan uuden oppimiseen ja koulutustarjontamme ansiosta valittu henkilö pääsee myös kehittämään osaamistaan ja rakentamaan nousujohteista urapolkua.

Onhan sinulla:
- rakennusalan soveltuva koulutus (RM tai RI)
- työkokemus vastaavan työjohtajan tehtävistä
- projektinjohtotaitoja sekä kokemus alihankintaneuvotteluista
- ammatillinen itsevarmuus ja kyky itsenäiseen työmaavastuuseen
- aikataulutus- ja kustannustenhallintaohjelmistojen tuntemus sekä kiinnostus rakentamisen digitaalisiin ratkaisuihin

Lisätietoja tehtävästä ja alkavista projekteista?
Jos ilmoitus herätti kiinnostuksesi tai tunnistit itsesi kuvaukseen sopivaksi, niin lähetäthän hakemuksesi vaikka jo tänään. Lisätietoja ajatellen, tavoitat tuotantojohtajamme Janne Innasen parhaiten vk. 39 eteenpäin, p. 050 597 5558. Muistahan, että voit aina pirautella myös rekrytiimin palvelunumeroon, p. 09 3154 3100.

Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä ja työt voit aloittaa nykyisten projektiesi valmistumisen mukaan joustavasti. Tehtävän hakuaika päättyy 15.10.2021.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Sähköposti: janne.innanen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!