Vastaava työnjohtaja, putkiremontit

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Asuntokorjauskohteisiimme on avoinna paikka vastaavalle työnjohtajalle

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiimme. Teemme suurille kiinteistönomistajille viihtyvyyskorjauksia ja peruskorjauksia asuinkerrostaloihin. Meillä on vahva tilauskanta, mielenkiintoisia ja haastavia kohteita käynnissä ja tulossa, bonusjärjestelmä mahdollistaa lisäansiot, kotiin pääsee lähtemään ajoissa ja työporukka mitä mainioin – miltä kuulostaa?

Tehtävä pitää sisällään

Vastaavana mestarina olet mukana hankkeessa tuotannon suunnittelusta hankkeen päätökseen asti. Pääset johtamaan aliurakoitsijasuhteita, työmaaprojektien organisointia, aikataulun hallintaa, laadun- ja turvallisuuden valvontaa sekä työmaan etenemisen varmistamista. Osallistut myös tiiviisti tilaajavuorovaikutukseen.

”Asuntoperuskorjauksissa on töissä 35 rakentamisen ja asiakaspalvelun ammattilaista. Meillä on rento tekemisen meininki, joka näkyy myös asiakkaalle asti korkeana asiakastyytyväisyytenä. Meitä ohjaa halu tehdä asiat aina vielä vähän paremmin ja meille hakeutuukin kehittämismyönteisiä tekijöitä. Hierakiamme on matala ja kommunikointi mutkatonta. Meidän tiimiin on helppo tulla ja panostamme uuden kollegamme perehdyttämiseen” näin kuvailee tekemistä liiketoimintajohtaja Sami Kokkonen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Tehtävässä menestyminen edellyttää vastaavan työnjohtajan pätevyyttä, soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.), kokemusta työmaaprojektien johtamisesta; täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena. Alalla käytettävien IT-ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjolla on vakituinen ja varma työpaikka kilpailukykyisellä palkalla. Mahtaviin etuihin kuuluu myös hyvät työkaverit. Tarjoamme sinulle modernit työtavat ja työvälineet, avoimen ja luottamuksellisen yrityskulttuurin. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kannustavan palkitsemismallin sekä mahdollisuuden liittyä henkilöstön palkkiorahastoon. Kattavat henkilöstöetumme sisältävät mm. laajan terveysturvavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Meiltä saat myös erilaisia hyvinvointietuja, lounasedun, puhelinedun sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että meillä viihdytään ja opitaan sekä kehitytään ammattilaisina. Tuemme jatkuvaa kehittymistä mm. Fira Akatemian avulla.

Me Firalla autamme tarvittaessa pääkaupunkiseudulle muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle. 

Kutsumme sinut mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja rakennettuun ympäristöön. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Jos tehtävä kiinnostaa niin laitathan hakemuksen meille pikaisesti. 

Jos haluaisit vielä kuulla lisätetoja, niin voit soitella putkiremonttilinjan linjajohtaja Sami Kokkoselle p. 0400 204250. 

 

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Fira

Liiketoimintamme jakautuu neljään palvelualueeseen: asuntorakentamiseen, toimitilarakentamiseen, modernisointiin ja putkiremontteihin. Kehitämme asumisen ja rakentamisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön, ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. Fira Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 225 miljoonaa euroa. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä". 

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@fira.fi
Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!