Vastaava Työnjohtaja puurakentamiseen, Lehto Asunnot Oy, Espoo

Haluaisitko sinä olla mukana määrittämässä tulevaisuuden puurakentamisen suuntaa?

Haemme Vastaavaa Työnjohtajaa asuntorakentamisen puukonseptimme pariin Espooseen. Etsimme yrittäjähenkistä ja tuloshakuista ammattilaista, jolla riittää pilkettä silmäkulmassa myös haasteiden edessä. Osaat luoda työmaallesi tavoitteellisen ja työhön sitoutuvan ilmapiirin.

Ensimmäinen tuleva kohteesi on Espoon Järvenperässä sijaitseva 19-asunnon puurakentamisen uudiskohde, jatkossa kohteet tulevat painottumaan puukerrostalokonseptimme mukaiseen tilaelementtirakentamiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus kouluttautua puurakentamisen syväosaajaksi, sillä teemme aktiivista tuotekehitystä myös työmaalta käsin.

Tulevaisuus rakennetaan Lehdolla
Toivomme, että sinulla on jo kertynyt useampi onnistunut projekti vastaavan työnjohtajan tehtävissä. Olet tottunut johtamaan työmaata varmalla otteella, omaat hyvät projektinjohtotaidot ja olet tottunut neuvottelemaan alihankintaverkoston kanssa. Tehtävässä vastaat työmaan aikataulun toteutuksesta, kustannuksista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta. Vaikka työ on hyvin itsenäistä, meillä tehdään töitä yhdessä ja tukenasi toimii mahtavat kollegat.

Rakentamisen tavassamme erityistä on se, että hyödynnämme omien tehtaidemme tuotantoa, muun muassa käyttövalmiita kylpyhuone- ja keittiömoduuleja, joilla lyhennämme työmaa-aikaa ja parannamme työmaan hallittavuutta. Laadun kannalta kriittiset työvaiheet toteutetaan ja tarkastetaan optimaalisissa tehdasolosuhteissa.

Jotta menestyt, tarvitset:
- rakennusalan soveltuva koulutus (RM tai RI)
- riittävä työkokemus vastaavan työjohtajan tehtäviin
- kokemusta puurakentamisen parista, mm. kosteudenhallinta
- projektinjohtotaitoja sekä kokemus alihankintaneuvotteluista
- aikataulutus- ja kustannustenhallintaohjelmistojen tuntemus
- kiinnostus rakentamisen digitaalisiin ratkaisuihin

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen, ison yhtiön kattavat henkilöstöedut sekä yhtiön monipuolisen koulutustarjonnan. Lisäksi pääset nauttimaan hyvästä perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä ja matalasta hierarkiasta.

Lisätietoja projektista?
Jos kiinnostuit, voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta, jonka täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Voit soitella tarvittaessa lisätietoja Lehdon rekrytiimiltä, p. 09 31543100.

Lähetäthän hakemuksesi 30.6.2021 mennessä, etenemme sopimukseen heti sopivan osaajan löydyttyä. Aloitus ajankohta on sovittavissa huomioiden nykyisen kohteesi valmistumisen mukaisesti.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 0931543100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Järvenperä, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!