Vastaava työnjohtaja

Haemme VRJ Rakennuksen Projektinjohtorakentamisen yksikköön vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle kesällä 2024 alkavaan kohteeseen.

Vastaavana työnjohtajana VRJ:llä pääset toimimaan suuremmissa hankkeissa, joissa vastuullasi on johtaa työmaata kokonaisuudessaan. Isojen hankkeiden parissa työtehtävät ovat monipuolisia ja palkitsevia, ja haasteista selvitään lujalla ammattitaidolla ja toimivalla yhteistyöllä tiimin kesken. Työn suunnittelu ja aikataulutus sekä yhteistyö suunnittelijoiden, alihankkijoiden ja tilaajien kanssa ovat iso osa päivääsi.

Olet etsimämme työnjohtaja, jos:

  • sinulta löytyy sujuvat vuorovaikutustaidot ja organisointikykyä
  • haluat työskennellä itsenäisesti osana huipputiimiä
  • työyhteisön hyvinvointi on sinulle tärkeää
  • sinulla on vähintään 5 vuotta työkokemusta erilaisten rakennushankkeiden vastaavan työnjohtajan tehtävistä
  • olet koulutustaustaltasi rakennusmestari tai insinööri
  • hallitset erilaisten IT-ohjelmien käytön
  • tykkäät hektisestä ja vaihtelevasta työstä

Rakennusalan koulutuksen lisäksi tässä tehtävässä auttaa laaja kokemus molempien korjaus- sekä uudisrakentamisen työnjohtotehtävistä.

Mitä VRJ:llä työskenteleminen tarkoittaa?

Sinut perehdytetään uusiin työtehtäviin, ja taustalla sinulla on aina ison organisaation tuki. Meillä jokainen kuuluu samaan porukkaan tehtävästä riippumatta. Yrityksen omalla koulutuspolulla pääset halutessasi kouluttautumaan ja kehittymään työtehtävissä.

Työnantaja tarjoaa kattavat työsuhde-edut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, laajennettu työterveyspalvelu, säännölliset virkistyspäivät sekä yrityksen omat urheiluvuorot ja -tapahtumat. Vuosittain koko henkilöstöllä on mahdollisuus lähteä yhdessä virkistäytymään VRJ-risteilylle.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen ja kokemuksen perusteella rakennusalan toimihenkilöiden TES:n mukaan. Lisäksi vastaava työnjohtaja on mukana tulospalkkiojärjestelmässä.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Timo Erkkilä, p. 041 517 7603.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn aloituksesta voimme sopia joustavasi.

VRJ Group on Suomen monipuolisin rakennusalan konserni. Päätoimialojamme ovat infra- ja ympäristörakentaminen, korjausrakentaminen ja uudisrakentaminen. Uudisrakennushankkeissa VRJ Rakennus on keskittynyt projektinjohtohankkeisiin. Liikevaihtomme on noin 110 milj. € ja työllistämme noin 450 henkilöä. Olemme perheyritys, joka haluaa olla alansa edelläkävijä. Meillä työntekijää kuullaan ja arvostetaan.

Rakennusosastomme organisaatioon kuuluu jo yli 130 rakentamisen ammattilaista sekä laaja verkosto vakiintuneita ja osaavia yhteistyökumppaneita. Pitkän kokemuksemme kautta kehitetty toimintamallimme on aina sama kaikilla työmaillamme. Näin varmistamme laadun, aikataulujen ja sovittujen kustannusten pitämisen. Sisäisten koulutuspolkujen avulla koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme ja varmistamme työmaiden yhteneväisyyden.

VRJ antaa sinulle mahdollisuuden! Työpaikkana arvostamme rakennusalan osaajiamme ja panostamme henkilöstöön: meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi. Tule näyttämään meille osaamisesi ja asenteesi työntekoon. Me tuemme sinua urallasi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

VRJ Etelä-Suomi Oy

 

Puhelin: 020 742 5550
Sijainti: Mittatie 24, Vantaa
Logo

Vastaava työnjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!