Vastaavia työnjohtajia & työnjohtajia pääkaupunkiseudulle sekä Oulun alueelle

Haluaisitko sinä olla mukana määrittämässä tulevaisuuden rakentamisen suuntaa? Rakennusalan tulevaisuus tehdään meillä, tule mukaan!

Haemme vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia asunto- ja toimitilarakentamisen uusiin alkaviin kohteisiimme pääkaupunkiseudulle sekä Oulun alueelle. Etsimme sinua, jolla on kyky luoda työmaalle tavoitteellinen ja työhön sitoutuva ilmapiiri sekä ammattitaitoa johtaa työmaata / työvaiheita laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti, hyvää fiilistä unohtamatta.

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Tulevaisuus rakennetaan Lehdolla
Toivomme, että sinulla on jo kertynyt useampi onnistunut projekti vastaavan työnjohtajan / työnjohtajan tehtävissä. Olet tottunut johtamaan työmaata / työvaiheita varmalla otteella, omaat hyvät projektinjohtotaidot ja olet tottunut neuvottelemaan alihankintaverkoston kanssa. Tehtävässä vastaat työmaan /työvaiheiden aikataulun toteutuksesta, kustannuksista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta. Vaikka työ on hyvin itsenäistä, meillä tehdään töitä yhdessä ja tukenasi toimii mahtavat kollegat.

Rakentamisen tavassamme erityistä on se, että hyödynnämme omien tehtaidemme tuotantoa, muun muassa käyttövalmiita kylpyhuone- ja keittiömoduuleja, joilla lyhennämme työmaa-aikaa ja parannamme työmaan hallittavuutta. Laadun kannalta kriittiset työvaiheet toteutetaan ja tarkastetaan optimaalisissa tehdasolosuhteissa.

Toivomme sinulta:
- rakennusalan soveltuva koulutus (RM tai RI)
- riittävä työkokemus vastaavan työjohtajan / työnjohtajan tehtäviin 
- projektinjohtotaitoja sekä kokemus alihankintaneuvotteluista
- aikataulutus- ja kustannustenhallintaohjelmistojen tuntemus
- kiinnostus rakentamisen digitaalisiin ratkaisuihin

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden, ison yhtiön kattavat henkilöstöedut sekä yhtiön monipuolisen koulutustarjonnan. Lisäksi pääset nauttimaan hyvästä perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä sekä ketterästä edelläkävijäkulttuurista. 

Lisätietoja alkavista projekteista?
Jos kiinnostuit, voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä ja voimme jutella tarkemmin uratoiveistasi. Jos haluat suoraan lisätietoja alkavista kohteista, voit soittaa rekrytointiasiantuntijallemme Sennille, p. 040 770 8710, senni.tossavainen@lehto.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 30.6.2021 mennessä, etenemme sopimukseen heti sopivien osaajien löydyttyä. Aloitus ajankohta on sovittavissa huomioiden nykyisen kohteesi valmistumisen mukaisesti. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 770 8710
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!