Vastuullisuus-/kehitysinsinööriharjoittelija kesälle 2022

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Rakennamme hyviä koteja, tiloja ja työpaikkoja, parempaa arkea ja kestävää tulevaisuutta. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy, digitaalisia rakentamisen palveluja kehittävä Fira Smart Services Oy ja modulaarisia kylpyhuoneratkaisuja kehittävä Fira Modules Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 249,6 miljoonaa euroa. "

Haluatko olla mukana rakennusalan huippujengissä?

Haemme rakentamisen liiketoiminnan palvelu- ja kehitystiimiin joukkoomme yhtä kesätyöntekijää kehittämään rakentamisen vastuullisuutta sekä toimintamallejamme.  

Tarkempi tehtävänkuva suunnataan omien vahvuuksien, koulutustaustan ja mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Nimikkeesi on joko vastuullisuusharjoittelija tai kehitysinsinööriharjoittelija tehtävänkuvasta ja mielenkiinnon kohteista riippuen. Meillä on Firalla oma vastuullisuusohjelma ja vastuullisuustavoitteet, joiden edistämiseen pääset osallistumaan muiden Firan ammattilaisten kanssa. Tarkastelemme vastuullisuutta ESG-viitekehyksen ja vastuullisuusohjelman kautta.

Etsimme innokasta ja uudistushaluista tulevaisuuden tekijää, jolla on intohimoa ja aitoa paloa kehittää rakentamisen liiketoimintaa strategiamme mukaisesti jollakin seuraavista osa-alueista:

  • Ympäristövastuullisuus rakentamisessa (mm. kiertotalous, ympäristösertifikaatit, hiilineutraalisuus, työmaiden ympäristönhallinta
  • Työturvallisuus ja harmaan talouden torjunta
  • Sosiaalinen vastuullisuus rakentamisessa
  • Tiedolla johtamisen, toiminta- ja johtamisjärjestelmän kehitystyö, toimintamallien ja prosessien kehitystyö rakentamisen liiketoiminnassa. Prosessinomistajien ja Firan pääkäyttäjien tukeminen.

Kesäharjoittelijana olet osa palvelu- ja kehitystiimiä, johon kuuluu 8 liiketoiminnan kehittämisen ja rakentamisen ammattilaista ympäristövastuullisuuden, työturvallisuuden, laatujohtamisen, tuotannon kehityksen ja toimintamallien kehittämisen osa-alueilta. Palvelu- ja kehitystiimi on rakentamisen liiketoiminnan tukitiimi, joka vastaa Firassa mm. turvallisuuden, vastuullisuuden, prosessien ja toimintamallien kehittämisestä ja tukee neljää rakentamisen linjaamme.    Pääset kattavan perehdytyksen jälkeen oppimaan käytännön kautta vastuualeisiin keskeisesti kuuluvia työtehtäviä sekä näkemään toimintaamme yli projekti- ja linjarajojen.

Katsomme, että aikaisempi kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta ja/tai jostakin vastuullisuuden osa-alueelta tai toiminnan kehityksestä on eduksi, mutta ei välttämätöntä.  Tärkeintä on, että sinulla on hyvä asenne, olet oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta sekä ottaa vastuuta harjoittelusi aikana. Meille on tärkeää, että sovit vauhdikkaaseen kulttuuriimme ja että yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa sujuu sinulta luonnostaan. Kerro rohkeasti hakemuksessasi, mikä sinua kiinnostaa ja inspiroi!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi lounasedun, hyvinvointirahan ja kattavat koulutusmahdollisuudet. Lisäksi saat työsuhteen ajaksi käyttöön työpuhelimen ja -läppärin.

Järjestämme kaikille kiinnostuneille tiistaina 11.1. klo 15—17 virtuaalisen verkostoitumistapahtuman, jossa sinulla on mahdollisuus tutustua tarkemmin Trainee-ohjelmaamme. Tapahtumaan osallistuu eri linjojen työntekijöitämme ja vanhoja kesätyöharjoittelijoitamme. Sinulla on mahdollisuus jutella ja verkostoitua heidän kanssaan ja tutustua mahdollisiin työtehtäviin ja heidän kokemuksiinsa. Ilmoittaudu tapahtumaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen rekry@fira.fi, niin lähetämme sinulle Teams linkin tapahtumaan.

Meille on tärkeää, että ihmiset viihtyvät töissä ja saavat tarpeeksi haastavaa työtä kehittyäkseen. Uskomme, että luottamus, hyvä tiimihenki ja huumori ovat ainekset menestyksekkääseen kesään. Tässä muutama ote viime kesän kesätyöntekijöiltämme, kun kysyimme, miten heidän kesänsä Firalla sujui:

”Hyvin olen viihtynyt ja parasta on ollut, kun on saanut tuntea olonsa hyödylliseksi.”

”Olen viihtynyt hyvin Firalla ja työmaalla on ollut hyvä henki ja hyvä työporukka. Parasta on ehdottomasti ollut työkaverit ja lämmin vastaanotto.”

”Työnohjaus oli minusta juuri oikein toteutettu. Minulle annettiin tilaa tehdä omatoimisesti töitä, josta pidän ja jossa pääsen haastamaan itseäni. Silloin mielestäni itse kehityn parhaiten. Ja apua sai aina kun sitä tarvitsi tai näytti siltä, että tarvitsee apua.”

Voit käydä myös tutustumassa Antin tarinaan, joka on tullut meille töihin trainee polun kautta:
https://www.fira.fi/blog/firalla-rohkaistaan-kehittymaan-ja-kokeilemaan-uutta/

Hyppää mukaan mukaan Firan huippujengiin!

Aloitamme haastattelut heti hakuajan alettua, joten lähetäthän meille pian hakemuksesi, kuitenkin viimeistään 28.2.2022 - odotamme innolla kuulevamme sinusta! Jos jäit kaipaamaan vielä jotain lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä rekrytointipäällikkö Heidi Elfströmiin rekry@fira.fi tai p. 0405378104.

Hakuaika alkaa:

Fira

Toteutamme uudis-, korjaus-, linjasaneeraus- ja asuntorakentamishankkeita. Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana, asukkaiden ehdoilla. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Firalainen sananlasku sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.” 

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!