Vauvaperhetyön ohjaaja (kesäsijaisuus)


Tule Ensikotiin kesäsijaiseksi!

Helsingin ensikoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka työskentelee tiivistä tukea tarvitsevien vauva- ja pikkulapsiperheiden kanssa. Odotamme Sinua ilolla osaavaan, oppivaan ja kannustavaan joukkoomme, yhteensä meitä on noin 80 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista! Työmme missio, tarkoitus on: ”Jokainen lapsi on pelastettava elämälle. Kun muissa herää huoli, meissä syntyy toivo.”

"Ensikodissa pääset työskentelemään vanhempien, vauvojen ja pikkulasten kanssa. Pääset oppimaan ja voit saada syvällistä kokemusta ja ymmärrystä ihmisten kanssa toimimisesta. Moni meille tullut keikkalainen/sijainen on päätynyt myöhemmin pysyvään työhön. Kun muissa herää huoli, meissä syntyy toivo.

Tuomas Kurttila, toiminnanjohtaja
 

Haemme yksiköihimme kesäsijaisia. Ympärivuorokautisissa yksiköissämme Ensi-Kodin tiellä on mahdollisuus oppia ja kehittyä vauvaperhetyössä osana korkean ammattitaidon työryhmiämme. Terapeuttista vauvaperhetyötä toteutetaan yhteisössä, perhekohtaisessa työskentelyssä, ryhmäpalveluissa ja vuorovaikutushoidoissa. Tarvittaessa lapsille annetaan suunnitellusti korvaavaa tai korjaavaa hoitoa.

Työryhmissämme painotetaan työryhmä- ja työparityöskentelyä sekä reflektoivaa ja kehittävää työotetta. Perustyömme tavoitteena on turvallisen kiintymyssuhteen syntyminen lapsen ja vanhemman välille, vanhemmuuden herääminen ja vahvistuminen sekä arkielämän taitojen oppiminen ja vahvistaminen perheissä, jossa vanhempien eriasteiset mielenterveyspulmat ja traumataustat voivat heikentää lapsen ikätasoista kasvua ja kehitystä.

Haemme kesäsijaisiksi sosiaali- tai terveysalan loppuvaiheen opiskelijoita tai jo valmistuneita ammattilaisia, joilla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus.

Tarjoamme sinulle antoisan ja merkityksellisen työn vauvaperheiden hyväksi, joka mahdollistaa ammatillisen kasvun. Vauvaperhetyön ohjaajan palkka on koulutustasosta riippuen yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G23/G25.

Ensikotilaisilla on 8 hyvettä, jotka tekevät meistä hyviä ja tekevät meille hyvää. Jokaiselle hyveelle on teonsanat, joihin Sinua kutsumme: arvostavuus, luotettavuus, joustavuus, oikeudenmukaisuus, kannustavuus, vastuullisuus, keskustelevuus, ystävällisyys.

 

 

Tehtäviä koskevat lisätiedot


Lisätietoja vauvaperhetyön ohjaajan tehtävistä antavat yksiköiden esihenkilöt. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@helsinginensikoti.fi.

Ympärivuorokautiset yksiköt
Verso: Pipsa Tamminen, 040 523 0781
Silmu: Sini Backman, 040 573 8473
Taika: Vuokko Peurala, 044 726 0776
Helmi: Satu Tammivuori, 044 726 0780

Avoyksiköt
Vauvaperheiden terapeuttiset avo- ja tapaamispalvelut: Kirsi Roos, 040 574 6490
 

Lähetä hakemus sähköisesti tämän ilmoituksen kautta. Hakemuksessasi voit kertoa, jos toivot työsi kohdistuvan tiettyyn yksikköön tai tietynlaiseen työaikaan.
 

Tehtävään valitun tulee ennen työsuhteen alkua esittää itseään koskeva rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Edellytämme myös tartuntatautilain (1227/2016) mukaiset rokotukset alle 1-vuotiaiden kanssa työskenteleville. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia. Helsingin ensikoti on savuton työpaikka.

Haku alkaa ja päättyy

Helsingin ensikoti ry

Helsingin ensikoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka tukee vauvaa odottavia ja pienten lasten perheitä, jotta jokainen lapsi saa hyvän alun elämälleen. Olemme rohkea ja muuttuvassa toimintaympäristössä yhteiskuntaan vaikuttava järjestö, joka reagoi vauvaperheiden elämässä ilmeneviin epäkohtiin. Olemme toivon ja osaamisen yhteisö, jossa on aktiivisia kansalaistoimijoita ja hyvinvoiva henkilöstö.

Logo

Vauvaperhetyön ohjaaja (kesäsijaisuus)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!