Vauvaperhetyön ohjaaja


Tule työhön Oulunkylän ensikotiin!

Helsingin ensikoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka työskentelee tiivistä tukea tarvitsevien vauva- ja pikkulapsiperheiden kanssa. Odotamme Sinua ilolla osaavaan, oppivaan ja kannustavaan joukkoomme, yhteensä meitä on noin 70 vauva- ja pikkulapsiperhetyötä tekevää ammattilaista!
 

"Työmme on asiakasperheiden rinnalla kulkemista, kannattelua ja tukemista aina vauvan parasta ajatellen. Uskomme muutokseen, luomme toivoa. Saamme palautetta kunnilta henkilökunnan ammattitaidosta, kyvystämme kuunnella ja kohdata ihminen, hyvistä ja lämminhenkisistä työntekijöistä. Tähän joukkoon Sinua kutsumme.”

Vuokko Peurala, vauvaperhetyön esihenkilö, Oulunkylän ensikoti
 

Vauvalähtöiseen päihdekuntoutukseen erikoistuneeseen Oulunkylän ensikotiin haetaan vauvaperhetyön ohjaajaa vakituiseen toimeen. Työsuhde alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Perheiden kanssa tehtävä työ pitää sisällään sekä päihdekuntoutuksen että varhaisen vuorovaikutuksen arvioinnin ja tukemisen. Vauvaperhetyön ohjaajat osallistuvat yksikön lääkehoitoon lääkehoitosuunnitelman määrittelemällä tavalla ja sairaanhoitajillamme on erityinen vastuu lääkehoidon toteuttamisesta. Työ on kolmivuorotyötä.

Toimeen haemme ihmistä, joka haluaa kehittyä työssään ja tuntee kutsua yhteisökuntoutukseen, vauvaperhetyöhön. Pidä kiinni® -hoitojärjestelmän laatuvaatimusten mukaisesti vaativan perustehtävän toteuttaminen edellyttää hyvin koulutettua ja moniammatillista työryhmää. Edellytämme valittavalta ammattitaitoa ja työkokemusta lastensuojelu- ja/tai päihdetyöstä sekä vähintään ammattikorkeakoulutasoista tai vastaavaa koulutusta sosiaali- tai terveydenhuollon alalta. Valinnassa painotamme terveydenhuoltoalan koulutusta ja osaamista.

Tarjoamme antoisan ja merkityksellisen työn vauva- ja pikkulapsiperheiden hyväksi, työnohjauksen, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mielenkiintoisen toimintakentän erityispalvelujen kehittämisessä. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G 25 (2554,98-2908,85 €/kk) + 82,35 €. Työaika on 100 %.

Haku alkaa ja päättyy

Työsuhde-etuihimme kuuluvat muun muassa

  • Pitkät lomat (toimialan yleisiä työehtosopimuksia pidemmät, sovelletaan pitkien lomien työehtosopimusta vuodelta 1993)
  • Kuukausittainen työmatkojen kulukorvaus
  • Laitosateriointimahdollisuus, ateriointi työpaikalla työajalla
  • Laadukas työterveyshuolto ikäohjelmineen ja mielenterveyttä tukevine palveluineen
  • Hyvät työnohjaus- ja koulutusmahdollisuudet
  • Vuosittaiset liikunta- ja kulttuurisetelit (200 €)


Tehtävää koskevat tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa vauvaperhetyön esihenkilö Vuokko Peurala, puh. 044 726 0776 (yhteydenotot 17.6.-29.6.). Hae tehtävään sähköisesti tämän ilmoituksen kautta.

Tehtävään valitun tulee ennen työsuhteen alkua esittää itseään koskeva rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Edellytämme myös tartuntatautilain mukaiset rokotukset alle 1-vuotiaiden kanssa työskenteleville, sekä koronarokotussuojan. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia. Helsingin ensikoti on savuton työpaikka.

Helsingin ensikoti ry, Oulunkylän ensikoti

Helsingin ensikoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka tukee vauvaa odottavia ja pienten lasten perheitä, jotta jokainen lapsi saa hyvän alun elämälleen. Olemme rohkea ja muuttuvassa toimintaympäristössä yhteiskuntaan vaikuttava järjestö, joka reagoi vauvaperheiden elämässä ilmeneviin epäkohtiin. Olemme toivon ja osaamisen yhteisö, jossa on aktiivisia kansalaistoimijoita ja hyvinvoiva henkilöstö.

Vauvalähtöiseen päihdetyöhön erikoistunut Oulunkylän ensikoti kuuluu valtakunnalliseen Pidä kiinni® -hoitojärjestelmään, joka on kehitetty päihderiippuvaisille raskaana oleville äideille ja vauvaperheille. Toteutamme vauvalähtöistä päihdekuntoutusta, jossa vanhempi saa päihteettömyyden tukemisen lisäksi vahvaa tukea ja kuntoutusta vanhemmuuteen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen lapsensa kanssa. Asiakas voi olla lääkkeellisessä korvaushoidossa kuntoutusjakson aikana. Kuntoutukseen tulevat perheet tarvitsevat intensiivistä, ympärivuorokautista laitoskuntoutusta eriasteisen päihdeongelman sekä epävakaan ja turvattoman elämäntilanteen takia. Oulunkylän ensikodissa on viisi perhepaikkaa, joista kaksi on suunnattu kahden vanhemman perheille. Teemme työtä, jolla on merkitystä. Kun muissa herää huoli, meissä syntyy toivo.

Puhelin: 044 726 0776
Sijainti: Kantakyläntie 23
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!