Vauvaperhetyön ohjaaja


Tule työhön Ensikoti Helmiinaan!

Helsingin ensikoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka työskentelee tiivistä tukea tarvitsevien vauva- ja pikkulapsiperheiden kanssa. Odotamme Sinua ilolla osaavaan, oppivaan ja kannustavaan joukkoomme, yhteensä meitä on noin 70 vauva- ja pikkulapsiperhetyötä tekevää ammattilaista!
 

"Työmme on vauvaperheiden äärelle asettumista, rinnalla kulkemista, kannattelua ja tukemista aina vauvan parasta ajatellen. Uskomme vanhemman muutokseen, luomme toivoa. Saamme palautetta kunnilta henkilökunnan ammattitaidosta, kyvystämme kuunnella ja kohdata ihminen, hyvistä ja lämminhenkisistä työntekijöistä. Tähän joukkoon Sinua kutsumme.”

Satu Tammivuori, vauvaperhetyön esihenkilö, Ensikoti Helmiina
 

Vauvalähtöiseen päihdekuntoutukseen erikoistuneeseen Ensikoti Helmiinaan haetaan vauvaperhetyön ohjaajaa toimivapaan sijaisuuteen ajalle 17.10.2022-16.4.2023. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toimivapaa kestää ensi vuoden huhtikuuhun, mutta se mahdollisesti jatkuu pidempään.

Perheiden kanssa tehtävä työ pitää sisällään sekä päihdekuntoutuksen että varhaisen vuorovaikutuksen arvioinnin ja tukemisen. Vauvaperhetyön ohjaajat osallistuvat yksikön lääkehoitoon lääkehoitosuunnitelman määrittelemällä tavalla ja sairaanhoitajillamme on erityinen vastuu lääkehoidon toteuttamisesta. Työ on kolmivuorotyötä.

Toimeen haemme ihmistä, joka haluaa kehittyä työssään ja tuntee kutsua yhteisökuntoutukseen, vauvalähtöiseen päihdetyöhön. Pidä kiinni® -hoitojärjestelmän laatuvaatimusten mukaisesti vaativan perustehtävän toteuttaminen edellyttää hyvin koulutettua ja moniammatillista työryhmää. Edellytämme valittavalta ammattitaitoa ja työkokemusta lastensuojelu- ja/tai päihdetyöstä sekä vähintään ammattikorkeakoulutasoista tai vastaavaa koulutusta sosiaali- tai terveydenhuollon alalta. 

Tarjoamme antoisan ja merkityksellisen työn vauva- ja pikkulapsiperheiden hyväksi, työnohjauksen, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mielenkiintoisen toimintakentän erityispalvelujen kehittämisessä. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G 25 (2643,42-2967,03 €/kk) + 84 €. Työaika on 100 %.

Haku alkaa ja päättyy

Työsuhde-etuihimme kuuluvat muun muassa

  • Kattavat työnohjaus- ja koulutusmahdollisuudet
  • Laadukas työterveyshuolto ikäohjelmineen ja mielenterveyttä tukevine palveluineen
  • Vuosittaiset liikunta- ja kulttuurisetelit (200 €)
  • Pitkät lomat (toimialan yleisiä työehtosopimuksia pidemmät, sovelletaan pitkien lomien työehtosopimusta vuodelta 1993)
  • Ateriointimahdollisuus työpaikalla työajalla

Tehtävää koskevat tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antavat vauvaperhetyön esihenkilö Satu Tammivuori, 044 726 0780 (9.-16.9.2022) ja toiminnanjohtaja Tuomas Kurttila, 044 749 8629 (19.-23.9.2022). Hae tehtävään sähköisesti tämän ilmoituksen kautta.

Tehtävään valitun tulee ennen työsuhteen alkua esittää itseään koskeva rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Edellytämme myös tartuntatautilain (1227/2016) mukaiset rokotukset alle 1-vuotiaiden kanssa työskenteleville, sekä koronarokotussuojan. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia. Helsingin ensikoti on savuton työpaikka.

Helsingin ensikoti ry, Ensikoti Helmiina

Helsingin ensikoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka tukee vauvaa odottavia ja pienten lasten perheitä, jotta jokainen lapsi saa hyvän alun elämälleen. Olemme rohkea ja muuttuvassa toimintaympäristössä yhteiskuntaan vaikuttava järjestö, joka reagoi vauvaperheiden elämässä ilmeneviin epäkohtiin. Olemme toivon ja osaamisen yhteisö, jossa on aktiivisia kansalaistoimijoita ja hyvinvoiva henkilöstö.

Vauvalähtöiseen päihdetyöhön erikoistunut Ensikoti Helmiina kuuluu valtakunnalliseen Pidä kiinni® -hoitojärjestelmään, joka on kehitetty päihderiippuvaisille raskaana oleville äideille ja vauvaperheille. Toteutamme vauvalähtöistä päihdekuntoutusta, jossa vanhempi saa päihteettömyyden tukemisen lisäksi vahvaa tukea ja kuntoutusta vanhemmuuteen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen lapsensa kanssa. Asiakas voi olla lääkkeellisessä korvaushoidossa kuntoutusjakson aikana. Kuntoutukseen tulevat perheet tarvitsevat intensiivistä, ympärivuorokautista laitoskuntoutusta eriasteisen päihdeongelman sekä epävakaan ja turvattoman elämäntilanteen takia. Ensikoti Helmiinassa on paikat viidelle äidille lapsineen, muutamassa perheessä toinen vanhempi voi olla mukana ympärivuorokautisessa kuntoutuksessa.

Puhelin: 044 726 0780
Sijainti: Kivenlahdenkatu 1 A
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!