Verkkoauttamisen kriisi- ja perhetyöntekijä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä! 

Punaisella Ristillä on viisi Nuorten turvataloa Espoossa, Helsingissä, Tampereella, Turussa sekä Vantaalla ja turvatalot tarjoavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen myös digitaalisesti. Teemme työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin. 

Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa voi kehittää toimintoja nuorten ja perheiden hyväksi, yhdessä vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Haemme Nuorten turvataloon verkkoauttamisen kriisi- ja perhetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2023 - 31.12.2025.

Työtehtävät

Verkkoauttamiseen erikoistuneen kriisi- ja perhetyöntekijän työtehtäviin kuuluu valtakunnannallinen digitaalinen turvatalotyö. Asiakastyön lisäksi työtehtäviin kuuluu vapaaehtoisten tukeminen sekä tiivis verkostoyhteistyö ja työn kehittämistä yhteistyössä oman työryhmän, muiden turvatalojen työntekijöiden kanssa sekä Sekasin Kollektiivin kanssa.

Toimipisteesi sijoittuu Espooseen, mutta teet töitä monipaikkaisesti ja myös välillä etätyönä. Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Työsuhde alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.  

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Edellytämme kriisi- ja perhetyöntekijältä soveltuvaa korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta sosiaali-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan tai terveydenhuollon alalta. Odotamme monipuolista kokemusta perhe-, verkosto-, kriisityöstä sekä nuorten parissa työskentelystä.

Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittävää työotetta sekä kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta ja tukemisesta.

Odotamme ruotsin ja suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.  Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.  
 
Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Nuorten turvatalon johtaja Isto Onali maanantaina 30.1. klo.12-14 sekä keskiviikkona 1.2. klo.12-14  puhelimitse 040 770 4579.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 6.2.2023.  https://ats.talentadore.com/apply/verkkoauttamisen-kriisi-ja-perhetyontekija/DbvLYD

 

Punainen Risti, Nuorten turvatalot

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Puhelin: 09 819 55360
Sijainti: Läkkisepänkuja 2 A 14
Logo

Verkkoauttamisen kriisi- ja perhetyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!