Verkkosuunnittelija

Tule innostuneeseen porukkaan tekemään Itä-Uusimaasta paras digiajan alue asua ja yrittää!

Haemme verkkosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Itä-Uudenmaan alueelle. LPOnet (www.lponet.fi) on kasvava valokuituverkkojen rakentaja ja kotien ja yritysten laajakaista-, TV- ja ICT-palveluiden tarjoaja.

Verkkosuunnittelijana kuulut kuuden hengen Verkkotuotanto-tiimiin ja yhteistyökykyiseen yksikköön, jonka vastuulla on asennus ja verkkosuunnittelu. Tehtävänkuvasi koostuu mm. seuraavista osa-alueista:

  • Verkkosuunnittelu ja tilausten käsittely

  • Verkonrakennuksen asiakasrajapinnassa vastaat myös asiakaspalvelusta (mm. verkonrakentamiseen liittyvät kysymykset)

  • Sidosryhmäyhteistyö (maanomistajat, urakoitsijat ja viranomaiset)

Tehtävässä menestymistä edesauttaa tele- tai sähköalan ammatillinen tutkinto ja mieluiten aiempi kokemus vastaavista suunnittelutehtävistä tai valokaapeliverkon ylläpitotöistä. Eli aiempi kokemus verkkosuunnittelutehtävistä ja eri järjestelmistä esim. KeyCom / DVG, on ehdottomasti eduksi, mutta tehtävä sopii myös uransa alussa olevalle alan osaajalle. Ennen kaikkea etsimme joukkoomme avointa ja yhteistyökykyistä kollegaa, joka kykenee priorisoimaan työtehtäviä, pysyy asetetuissa tavoitteissa sekä voi joustaa tarpeen mukaan. Verkkosuunnittelijana kommunikoit asiakkaiden kanssa niin puhelimitse, sähköpostitse kuin kasvotustenkin. Tässä roolissa aikataulutat ja priorisoit tehtäväsi itsenäisesti.

Mitä odotamme sinulta?

  • Itsenäistä työotetta, kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtään, sekä tehdä päätöksiä tehtävän toteuttamisesta tehokkaasti.  

  • Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, koska asiakasymmärrys on olennainen osa koko henkilöstömme työtä.

  • Tavoitteellista ja oma-aloitteista työotetta, sekä kykyä toimia myös paineen alla. Ajattelusi on myönteistä ja ratkaisukeskeistä.

  • Pidämme erittäin tärkeänä myös hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja ymmärrystä yhteistyön tärkeydestä. 

  • Vähintään B-ajokorttia.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa saat Eezy Personnelin Executive Search Consultant Liena Silen p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi. Haku päättyy 4.2.2022 - hae tästä, toteutamme haastatteluja jo hakuaikana. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

LPOnet Osk Anl

LPOnet on asiakkaiden omistama osuuskunta

LPOnet on alueen asukkaiden ja alueella toimivien yritysten omistama kasvava osuuskunta. Olemme pitkän puhelinosuuskuntaperinteen omaava, mutta täysin uudistunut valokuituverkko-operaattori ja tietoliikenne-, Internet-, TV- ja IT-palveluiden tarjoaja.

Rakennamme moderneinta tietoliikenneinfraa – valokuituverkkoa – alueellamme. Tarjoamme parhaita tietoliikennepalveluita ja luomme kaiken tietoliikenteen perustaa.

LPOnet tarjoaa parasta palvelua, paikallisesti

Palvelemme tutkitusti paremmin. Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on tyytyväinen LPOnetin valokuitupalveluihin ja asiakkaamme suosittelevat meitä tuplasti enemmän kuin palvelualalla yleensä. Olemme tehokas ja moderni toimija, joka panostaa uusimpaan teknologiaan, jatkuvaan palvelutarjonnan ja toiminnan kehittämiseen samoin kuin organisaation kehittämiseen sekä yrityksen Voittajakulttuuriin.

Teemme Itä-Uudestamaasta parasta digiajan aluetta asua ja yrittää! Olemme merkittävä itäisen Uudenmaan kilpailukykyyn investoiva toimija ja televerkkojen rakentaja.

Toimimme Loviisassa, Porvoossa, Lapinjärvellä, Myrskylässä ja Sipoossa. LPOnetin asiakaspalvelupisteet sijaitsevat Loviisassa ja Porvoossa.

LPOnet on Finnet-liiton jäsen https://www.finnet.fi/

 

Sijainti: Mannerheiminkatu 16
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!