Verkostoinsinööri

Haluatko työskennellä puhtaamman Itämeren puolesta?

 

Haemme Turun seudun puhdistamo Oy:lle  

VERKOSTOINSINÖÖRIÄ

Pääasiallisena tehtävänä viemäriverkoston infrastruktuurin mallintaminen ja sen jatkuva kehittäminen yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa.

Odotamme, että sinulla on kokemusta mallintamisesta vesihuollon parissa ja tunnet vesihuollon periaatteet. Kokemus jätevesiverkoston parissa työskentelystä on eduksi samoin kuin kokemus jonkin viemärimallinnusohjelman käytöstä. Tehtävässä tulet koordinoimaan mallinusjärjestelmää, jonka avulla pyritään parantamaan kustannustehokkuutta muun muassa ennakoimalla saneeraustarpeita sekä vähentämään ylivuotoja. Pääset myös mukaan ylläpitämään ja kehittämään uutta kunnossapitojärjestelmää.

Olet omatoiminen ja itsenäiseen asiantuntijatyöhön pystyvä. Osaat esittää asiat selkeästi ja toimit luontevasti vuorovaikutuksessa eri tahojen kanssa. Tärkeitä sidosryhmiäsi ovat Turun seudun 14 kunnan vesihuoltoammattilaiset, joiden kanssa teet yhteistyötä. Vesihuoltoalan tuntemuksen lisäksi hyvästä projektinhallintataidosta on työssä hyötyä.

Tehtävä on vakituinen ja tukenasi on noin 15 hengen mukava työyhteisö. Tarjolla on näköalapaikka vesihuollon edelläkävijöiden kanssa ja mahdollisuus kouluttautua sekä kehittyä alalla edelleen.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, lisätietoja saat  Eezy Personnelin Hannele Larkovuolta p. 0400 714113 tai hannele.larkovuo@eezy.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen

Turun seudun puhdistamo Oy

Turun seudun puhdistamo Oy on 14 kunnan omistama tukkuyhtiö, joka tuottaa omistajilleen laadukasta jätevedenpuhdistuspalvelua kustannustehokkaasti. Yhtiö vastaa ja huolehtii Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon operoinnista ja sen puhdistustuloksesta.

Jätevedenpuhdistamon käytössä pyritään mahdollisimman hyvään, vähintään ympäristöluvan määräykset täyttävään puhdistustulokseen. Laitoksessa käsitellään 300 000 Turun seudun asukkaan jätevedet. Lisäksi laitos käsittelee alueen teollisuuden jätevedet.

Tehokkaalla ja laadukkaalla toiminnalla, osaavan henkilökunnan avulla sekä yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa parannamme Itämeren tilaa. 

www.turunseudunpuhdistamo.fi

 

Sijainti: Polttimonkatu 2, Turku
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!